naturlig behandling for overgangsalderen symptomer

Overgangsalderen er en naturlig fase i livet , at kvinder kommer ind , når de ikke længere har en menstruationscyklus . Et fald i niveauet af hormonet produktion kan medføre en række symptomer , som kan omfatte hedeture , søvnløshed , nattesved , hjertebanken , og smertende led . Selv om det ikke nødvendigvis den mest alvorlige af disse symptomer , synes kvinder at klage oftest over hedeture og nattesved . Endnu flere kvinder i dag er afhængige af naturlige metoder , som dem nævnt her , snarere end medicinsk behandling for at afhjælpe mange af de symptomer forbundet med overgangsalderen.

Kost


begrænse forbruget af fødevarer og drikkevarer med højt koffein . Undgå at drikke kulsyreholdige drikkevarer , der indeholder fosfor , der kan accelerere knogletab . Pass op fødevarer med et højt indhold af mættet fedt , da de kan forstyrre kroppens evne til at metabolisere østrogen . Desuden kan for meget sukker i kosten begrænser leverens evne til at metabolisere østrogen . Forbruget af både alkohol og sukker har vist sig at udløse symptomerne på overgangsalderen . Postmenopausale kvinder bør omfatte mere soja , fuldkorn og friske frugter og grøntsager i deres daglige kost .

hovednæringsstoffer


E-vitamin kan reducere antallet af hedeture en kvinde oplever , når hendes østrogenniveauet falder . Selvom det endnu ikke vides med sikkerhed, om at supplere med E-vitamin faktisk bidrager til at afhjælpe mange af de symptomer forbundet med overgangsalderen , der er nogle tegn på, at vitamin kan have kardiovaskulære fordele. Hvorom alting er, tilstrækkelige C-vitamin er nødvendigt for at hjælpe absorbere vitamin E. På baggrund af resultaterne af en undersøgelse finansieret af National Institutes of Health , forskere ved Johns Hopkins Bloomberg School of Public Health spekulere , at vitaminer E og C sammen kan også bidrage til at forebygge Alzheimers sygdom . Mere calcium er nødvendig i kosten som en kvinde bliver ældre, og tab af knogletæthed begynder at forekomme . Da niveauet af østrogen i kroppen falder , så gør mængden af calcium optages i knoglerne . D-vitamin og magnesium bidrage til at absorbere calcium i kroppen . derfor er begge nødvendige for at hjælpe med at forhindre knogleskørhed efter overgangsalderen

Kosttilskud


Mens dommen er stadig ude om, hvorvidt spiser sojaprodukter virkelig lindre symptomerne af overgangsalderen, tyder forskning udført af det nordamerikanske Overgangsalderen Society ( NANP ) , at nogle kvinder , der spiser soja producere en østrogen kendt som equol , der kan have nogle kardiovaskulære fordele . Ernæringstilskud sorte Cohosh kan også være lige så effektiv som østrogen til behandling af visse symptomer på overgangsalderen. Ifølge den amerikanske College of Obstetricians og gynækologer, kan urtemedicin være gavnligt for at forbedre hedeture for en kort tid . Men en række kliniske undersøgelser har givet modstridende resultater med hensyn til urt effektivitet i behandling af generelle symptomer på overgangsalderen.

Motion


Motion kan godt nedsætte hyppigheden af hedeture . Og selv om det ikke , vægtbærende motion og styrketræning bidrage til at bevare knogle masse for stærke , sunde knogler . Nogle undersøgelser har vist, at postmenopausale kvinder , der udøver er i stand til at øge knoglemineraltætheden i columna lumbalis , mens postmenopausale kvinder , der ikke udøver normalt se et fald . Aerob motion forbedrer hjerte-kar- sundhed og mindsker stress og angst .

Vejrtrækning

Dyb vejrtrækning motion kan medvirke til at reducere både stress og hedeture . Praksis ved at indånde dybt , langsomt åndedræt ind gennem næsen . Maven bør skubbe ud som dit bryst fyldes med luft . Udånder ud gennem munden . Gør dette i 15 minutter hver morgen og hver aften , eller når du oplever et varmt flash . Pace din vejrtrækning ved at tage omkring otte åndedrag per minut , eller tælle til fem hver gang du inhalerer .

Meditation

Tag et par minutter hver dag til at meditere . Gå, hvor du ikke bliver afbrudt, og sidde med ryggen lige . Koncentrer dig om din vejrtrækning . Når dit sind vandrer , gør en bevidst indsats for at fokusere udelukkende på din vejrtrækning . Dine tanker vil vandre . Du skal blot bringe dem tilbage til din vejrtrækning . Meditation handler om at udvikle selvbevidsthed og ikke lade dine tanker styre dig . Vær tålmodig , da det kræver øvelse at lære at slappe af . Husk på , at ægte afslapning kommer først , når du kan roligt sind .


Kommentarer

link:

  • Lendo
  • Om os
  • Advertising
  • Fortæl redaktionen
  • Få nyhedsbreve
  • RSS-feed

Redaktør: Karin Nyberg
Nyheder redactor: Morten Christofferse

Kundeservice: Stig Sørensen,
Flemming Salomon

Tel: +45 99 99 99 80
Fax: +45 99 99 99 88

© Copyright 2013-2014 www.sundhedguide.com - All rights reserved.