solnedgang syndrom hos ældre

Hvad kommer til at tænke , når man tænker på solnedgang ? Cocktails med vennerne ? Start middag for familien ? Måske er du snuppe en times nedetid på pendler hjem , bridging en hektisk dag på kontoret med dit barns fodbold praksis . Hver fremmaner billeder af en " normalt "liv . Men for ældre mennesker oplever en mangfoldighed af demens-baserede sundhedsmæssige betingelser , bringer solnedgang med det et rædselsvækkende forventning om, at hallucinationer , forvirring og angst vil ankomme med fastsættelsen af solen. Forklare, hvorfor tidligere vitale mænd og kvinder bliver forstyrret til det punkt, at skulle være medicineret ved dagens ende er et puslespil, det medicinske samfund er racing at fuldføre . For venner og pårørende til mennesker, der lider solnedgang syndrom , kan endegyldige svar ikke komme hurtigt nok

Oversigt over Sundown Syndrom


Chat med en sen -shift omsorgsperson om adfærd patienter i alderen , og du vil finde virtuelle aftale . Selv rolige patienter udviser adfærd skift da solen begynder at indstille . Bemærkelsesværdige symptomer er forvirring , agitation og glemsomhed . Forskere studerer Alzheimers sygdom og andre former for demens er stadig søger efter et svar , der forklarer forholdet mellem tid og humørsvingninger , men fordi sundowning er observeret rundt om i verden , tror medicinske eksperter årsagen er biologisk , ikke miljømæssige . Hvis du forsøger at afgøre, om en person i dit liv er sundowning , kigge efter disse symptomer : irrationelt eller improviseret følelse af at blive dømt , kritiseret og /eller skældte , eller en følelse af paranoia som bryder ud af det blå og sent på dagen .

Den Progression af Sundowning


Hun er overbevist hende værtinde er udspionere hende . Han spørgsmål hans barnebarn motiver , når barnet har en kommentar . En højtstående stopper vil hende bro spil , fordi folk er sammen om at foretage visse hun aldrig vinder en hånd . Tiden går . Følelser morph fra ubehageligt til akut . Læger mener, at bag disse scenarier , er kemiske forandringer, der sker i hjernen af demens Lidende at vride reaktioner på en almindelig foreteelse . Den hallucinationer bliver stærkere , og det tager længere tid at berolige sundowner som natten skrider frem . Bag kulisserne , klarer hjernen med radikale budskaber , der kommer fra auditiv og visuel kontrol centre som patient bliver mere og mere ude af stand til at gøre følelsen af disse spredte meddelelser . Derudover hæmninger flyve ud af vinduet som kortikale hæmninger fører til en bred vifte af adfærd , der er endnu mere ekstreme end tidligere.

Hvorfor en Demens Patient Sundowns


Hjernen er et komplekst nervecenter , travlt spille trafik strisser til væsker , synapser , væv , nerver , blodkar og hormoner , som alle hvirvlende rundt med en enkelt mission : at holde den person nedenfor i tæt kontakt med alle hans evner . Som stress , traumer og hverdagens kompleksitet bombarderer sanserne , hjernen langsomt dræner sin reserve af de kemiske stoffer , som holder den i gang i topfart , og dermed den behandler alt set og hørt i løbet af dagen på en anden måde . Kort sagt , at en kombination af alt for mange stimulerende oplevelser med for få biologiske kemikalier behandle dem får hjernen til at gå skuddermudder . Overladt til sin egen sø , hjernen kampe tilbage af fyre hallucinationer til højre selv , og sundowning er et af de mest bemærkelsesværdige resultater .

Nonmedical Alternativ Behandling Teorier


I et forsøg på at forfølge alle muligheder for forskning, videnskabelige samfund er at underkaste solnedgang syndrom ramte en række behandlinger . At se, at hvis ændrede søvnmønster føre til sundowning , er læger afprøver virkningerne af hele spektret lys på patienter for at se om denne behandling har evnen til at nulstille disse rytmer . Ligesom belysning , der kommer på markedet i kølvandet på forskning i Seasonal Affective Disorder , er sundowners udsat for lyspærer ( omkring 2. 000 lux ) placeret ved siden af deres senge . Pæren vækker den Lidende , badning dem i en halv times intens lys . I forbindelse med eller uafhængig af lysterapi , er medicinske forskere undersøger forholdet mellem hydrering og sundowning . At se, om overvåget hydrering værker , er forsøg i gang . En lille skole at tænke følger en fornemmelse, som er miljømæssigt baseret . De er at måle effekten af en større personale på sundowners , i håb om at se en forbedring hos patienter , hvor en større personale tilbyder en mere direkte kontakt hele den sene eftermiddag og aften .

Hvad gør man for en person, du mistanke om Sundowning

Besidder en klar forståelse af, hvad en person går igennem vil gå en lang vej at forberede dit sind og krop til en sund reaktion . Gerontologists anbefale opholder sig rolig og betryggende at formidle en følelse af fred og ro . Aldrig konfrontere en sundowner , beskylde dem for at være irrationel eller forsøge at overbevise dem om, at de følelser , de oplever ikke er reelle . Foreslå en beroligende drink eller en lur bidrage til at genoprette balancen . Luk gardiner eller nuancer sent på dagen , og aflede opmærksomheden fra ure og ure . Inddrag sundowner i en favorit struktureret aktivitet . Derudover skal du sikker på, sundowner grundlæggende behov --- ligesom sult , tørst og hygiejne --- er opfyldt for at reducere stress . Når alle behandlinger er udtømt , henvende sig til oral medicin , patches og andre kemiske behandlinger , der hurtigt sporet af medicinske forskere . På det mest ekstreme , antipsykotika og /eller sedation kan ordineres til at hjælpe sundowners finde fred fra stormene raser i deres hjerner .


Kommentarer

link:

  • Lendo
  • Om os
  • Advertising
  • Fortæl redaktionen
  • Få nyhedsbreve
  • RSS-feed

Redaktør: Karin Nyberg
Nyheder redactor: Morten Christofferse

Kundeservice: Stig Sørensen,
Flemming Salomon

Tel: +45 99 99 99 80
Fax: +45 99 99 99 88

© Copyright 2013-2014 www.sundhedguide.com - All rights reserved.