søm infektion forårsaget af svamp

Ikke alle gulnet , tykke og skøre negle er forårsaget af neglesvamp , men når de gør, er svampen trives under negleroden . Det er et vanskeligt område at behandle og kræver ofte en daglig behandling over en længere periode for at genoprette sømmet til en sund tilstand

Effekter


Selv om et søm infektion forårsaget af svamp oftest påvirker tæerne , kan svamp infektioner forekomme hos både finger-og tånegle . Hyppigst ramte er tånegle , typisk fordi de er mørke, fugtige og varme hele dagen . Dette er det perfekte miljø for svampen til at vokse , hvilket medfører tyk , gul , skøre negle .

Tidsramme


Mest neglesvamp behandlinger på markedet indeholde anti-fungals at dræbe enhver svampe på overfladen af neglen og omkringliggende hud , men det bliver nødt til at komme ind under neglen , for at dræbe svamp infektion fuldstændigt. I de fleste tilfælde skal søm være så kort som muligt , rengøres og behandles dagligt , og en ny , sund negl skal vokse-ikke-inficerede . Denne proces kan tage flere måneder til et år , afhængig af sværhedsgraden af infektionen. Receptpligtig medicin kan være meget hurtigere med at dræbe den svampeinfektion end over -the-counter medicin , men tidsfristerne afhænge af vurderingen af en autoriseret læge .

Forebyggelse /Solution


Der er to dele oprydning neglesvamp : forebyggelse og en løsning , eller behandling . Forebyggende pleje indebærer at holde neglene rene og tørre , og hvis søm svampen er til stede , forhindrer det i at sprede eller fortsætte med at blomstre . Daglig aktuelle behandlinger kan stoppe væksten af svampe og forebygge infektion af den nye søm som det vokser . Dette vil også stoppe svampen breder sig til sunde negle .

Typer


Over-the- counter medicin til behandling af neglesvamp er til rådighed i form af cremer , aktuelle løsninger og maling -on væsker . Der er anti-svampe og anti-bakteriel medicin tilgængelige online , som f. eks ZetaClear , Fugisil , Saprox og Deggercide , som alle arbejder for at hæmme væksten af svampe og bakterier . Receptpligtige anti-svampe medicin er tilgængelige via en læge . De generelt er indtages oralt og kan være ledsaget af en lokal behandling så godt. Der er større risici forbundet med at tage orale anti-svampe medicin .

Advarsel

Peroralt ordineret anti-svampe medicin til at helbrede neglesvamp kan have alvorlige sundhedsmæssige risici og kan endda forårsage skade på fjernelse organer , huden og leveren . Der er ingen garanti for, at neglesvamp , vil blive helbredt med brugen af receptpligtig medicin , og blodprøve er normalt gøres for at at fastslå sikkerhed for at anvende orale anti-svampe medicin .


Kommentarer

link:

  • Lendo
  • Om os
  • Advertising
  • Fortæl redaktionen
  • Få nyhedsbreve
  • RSS-feed

Redaktør: Karin Nyberg
Nyheder redactor: Morten Christofferse

Kundeservice: Stig Sørensen,
Flemming Salomon

Tel: +45 99 99 99 80
Fax: +45 99 99 99 88

© Copyright 2013-2014 www.sundhedguide.com - All rights reserved.