tegn og symptomer på karpaltunnel under graviditet

Det sker pludseligt . En gravid mor vågner pludselig op om natten opdager, at hendes hånd er følelsesløs . Da hun arbejder på at give følelsen tilbage i hendes fingre , hun spørger hvad der er sket . Hvis dette er sket for dig , har du lige oplevet en anden af de mange effekter af graviditeten . Tegn og symptomer på karpaltunnelsyndrom under graviditeten kan være alarmerende , men de er helt normale og kan nogle gange blive fritaget

Symptomer på karpaltunnel


Symptomerne på karpaltunnelsyndrom under graviditet er ikke anderledes end de symptomer på karpaltunnel på noget andet tidspunkt . Gravide kvinder , der nærmer sig slutningen af deres graviditet kan opleve følelsesløshed eller smerte i deres hænder. Tommelfingeren , pegefingeren , langfinger og en del af ringfingeren påvirkes , når karpaltunnel er årsagen til ubehag . Nogle kvinder vil miste følelsen helt i disse fingre , mens andre vil føle prikken , brændende eller smertefulde fornemmelser . Disse symptomer har en tendens til at blive mere intens natten , og kvinder vil ofte vågner med stive hænder . Klodsethed med hænderne og ofte slippe objekter er også et tegn på karpaltunnel .

Hvad er karpaltunnel ?


Gravide kvinder kæmper med karpaltunnel på grund af hævelse af deres hænder , der er fælles i slutningen af graviditeten . Den karpaltunnel er en tunnel i håndleddet , der er vej for nerverne og sener i fingre . Når en gravid kvinde begynder at svulme op , den ekstra væske trykker disse nerver . Nerverne reagerer ved ikke at oplysninger, som de normalt ville , eller ved at sende smerte signaler . Fordi karpaltunnel er så lille , kan selv den mindste hævelse forårsager symptomer , og symptomerne stigning om natten, fordi den væske, der puljer i fødder og ankler i løbet af dagen er befriet fra tyngdekraften , og kan tilgå hænderne .

lindre symptomerne


Symptomerne på karpaltunnel under graviditeten kan gøre fungerende svært , især for en kvinde , der bruger sine hænder jævnligt at skrive , lave mad eller spille et instrument . Selv om den betingelse er midlertidig , kan de, der har brug for lindring fra deres karpaltunnel symptomer forfølge traditionelle behandlinger for tilstanden . Wrist seler kan hjælpe med at lindre nogle af de pres på nerverne . Et ergonomisk tastatur kan gøre det nemmere at skrive . Icing håndled og løfter dem lidt når det er muligt kan reducere hævelser . Dog bør gravide kvinder undgå at tage anti -inflammatoriske lægemidler , en fælles behandlingsmulighed for ikke-gravide patienter , uden at have konsulteret en læge , da mange af disse har en effekt på det ufødte barn .

Andre kilder Relief


Nogle kvinder vælger alternativ behandling til at håndtere deres carpal tunnel , da de ikke kan tage anti-inflammatoriske lægemidler . Massage kan sommetider lindre symptomerne . At nyde en massage , have nogen bruge tommelfingrene at massere indersiden af håndleddet udad og nedad. Skære ned på aktiviteter , der stress fingre og håndled , hvis det er muligt . Nogle kvinder viser , at akupressur eller akupunktur hjælper deres symptomer . Iført en skinne om natten og støtte armen med en pude kan også hjælpe .

Forebyggelse /Solution

Hvis du er gravid , er der nogle trin, du kan tage for at mindske symptomerne på karpaltunnel . Først , sænke dit saltindtag så meget som muligt for at holde dig fra at holde på vandet , derefter ændre din position regelmæssigt hinanden og træffer pauser fra dit arbejde for at give dine hænder en chance for at hvile . Hvis du er nødt til at udføre gentagne opgaver , så prøv at variere dem fra tid til anden . Hvis du gør udvikler karpaltunnelsyndrom på trods af disse foranstaltninger , så husk at det er en midlertidig tilstand , ligesom din hævede ankler . De fleste kvinder at vende tilbage til normal inden for et par uger efter fødslen .


Kommentarer

link:

  • Lendo
  • Om os
  • Advertising
  • Fortæl redaktionen
  • Få nyhedsbreve
  • RSS-feed

Redaktør: Karin Nyberg
Nyheder redactor: Morten Christofferse

Kundeservice: Stig Sørensen,
Flemming Salomon

Tel: +45 99 99 99 80
Fax: +45 99 99 99 88

© Copyright 2013-2014 www.sundhedguide.com - All rights reserved.