væsentligste årsager til stress hos børn

Børn kan ikke betale de regninger , støtte en familie eller være på tid til at arbejde , men de oplever stress , og det påvirker deres liv lige så stærkt som voksne liv . Hvis dit barn pludselig begynder at have mareridt , øget aggression eller hyperaktivitet , manglende interesse i venner eller familie , spiseproblemer eller et fald i karakterer, kan han eller hun være under en masse stress . Ændringer , kan tab , konflikter og dårlige hjem betingelser give stress for børn

Ændringer i Home Routine


Børn trives i strukturerede husstande med rutiner de kan forstå og forudse . Naturligvis , når der sker noget at forstyrre deres normale rutine , børn oplever stress . Flytning til et nyt hjem eller ændrede skoler kan forårsage en masse stress for børn . Bringe hjem en ny baby er en stressende tid for forældre og børn . Børn kan også blive stressede, når der er mangel på struktur i deres hjem , fordi de ikke ved, hvad de forventer eller hvordan man opfører sig .

Tab


Et barn vil opleve stress efter at have tabt noget værdifuldt for dem , som en sutteklud eller yndlingslegetøj . Kids oplever en stor stress når der er tale forældrenes separation eller skilsmisse eller tab af en elsket eller kæledyr . Efter en katastrofe som en orkan eller terrorangreb , erfaringer børn niveauer af stress svarende til den voksne .

Konflikt


Ligesom konflikter forårsager stress og angst for voksne , det er til skade for børn. Forældre-og familie konflikt , især forældre , der argumenterer en masse foran deres børn , sætter stress på børn . Konflikt med kammerater eller mobning kan gøre børn angste og frygtsomme . Lokale konflikter , som lever i en usikker kvarter , vil gøre børn føler sig stressede. Børn kan også opleve angst , når de ser en masse af verdens konflikter på nyheder eller internettet . Det er klart, følelsesmæssige eller fysiske overgreb årsager ikke bare stress for et barn , men livslang psykiske problemer .

Udviklingsmæssige ændringer


Som børn vokser , kan kroppen ændringer få dem til at føle angst og stresset, især hvis de ikke forstår , hvad der sker eller flov over deres krop . Kids føler også stress , som de finde ud af at være uafhængig og tage mere ansvar . Som børn alder og begynder at føle sig presset til at passe ind, vil de gå gennem en stor stress , hvis de føle sig utilstrækkelig i forhold til deres jævnaldrende ( dvs. ikke så smart , ikke så god til sport , ikke så attraktive , osv ) . Gruppepres kan være en stor kilde til stress hos teenagere . Forældre kan også bidrage til denne stress , som de pres deres børn at gøre gode kvaliteter og gode til fritidsaktiviteter .

fysiske behov

Når et barns fysiske behov ikke er opfyldt , han eller hun vil gå igennem stress . Mangel på tilstrækkelig mad , husly og tøj vil føre til stress , som vil mangel på søvn . Et barn, der udsættes for en større skade eller sygdom vil også føle stress . Børn kræver opmærksomhed og kærlighed at føle sig elsket , og en mangel på denne grund forbyggede forældre eller overfyldte derhjemme eller i skolen indstillinger vil medføre en stor stress og angst .


Kommentarer

link:

  • Lendo
  • Om os
  • Advertising
  • Fortæl redaktionen
  • Få nyhedsbreve
  • RSS-feed

Redaktør: Karin Nyberg
Nyheder redactor: Morten Christofferse

Kundeservice: Stig Sørensen,
Flemming Salomon

Tel: +45 99 99 99 80
Fax: +45 99 99 99 88

© Copyright 2013-2014 www.sundhedguide.com - All rights reserved.