helbredelsesmetoder for gastroenteritis

Gastroenteritis er en betændelse i mave -tarmkanalen forårsaget af virus , bakterier , parasitter , medicin eller kemikalier . Efter fordøjelseskanalen bliver betændt , som det forårsager symptomer såsom opkastning , mavesmerter og diarré . Der er mange behandlinger , der giver helbredelsesmetoder for gastroenteritis , men som en til at bruge afhænger af årsagen til sygdommen

Generelt Gastroenteritis Cures


De fleste tilfælde af gastroenteritis påberåbe understøttende behandling , så kroppen for at rydde den udløsende agens fra fordøjelsessystemet. Dette vil gøre det muligt for kroppen til at helbrede skader på fordøjelseskanalen. Understøttende behandling består af hvile , genoprette tabte væske ved hyppigt nipper klare væsker og afholde sig fra at spise fast føde , indtil du er rask . Hvis der er alvorlig opkastning og diarré , kan væsker gives intravenøst ( direkte i en vene ) og medicin for at kontrollere opkastning og diarré kan bruges . Når opkastning og diarré ophører , kan fast føde være langsomt genindføres . Den møgunge kost ( bananer , ris , æblejuice og toast ) kan følges for en dag og derefter mere komplekse fødevarer ( yoghurt , magert kød , frugt , grøntsager ) kan gradvist genindføres . Når disse fødevarer er tolereres , kan alle fødevarer ( mejeriprodukter , stegte fødevarer ) blive spist igen .

viral gastroenteritis


Virus er langt den hyppigste årsag til gastroenteritis , med de største syndere er norovira og rotavira . Et tilfælde af viral gastroenteritis vil normalt køre sit løb i et par dage . Vira er ikke ødelagt af antibiotika , så de vil ikke helbrede viral gastroenteritis . Så længe kroppen får nok hvile og væsketab fra opkastning og diarr¨¦ er genoprettet , vil der ikke yderligere behandling være nødvendig.

Bakteriel gastroenteritis


bakteriel gastroenteritis er forårsaget af bakterier , der skader foring af fordøjelseskanalen eller toksiner produceres af visse bakterier . Antibiotika kan bruges til at helbrede bakteriel gastroenteritis , men den slags bakterier , der er involveret bliver nødt til at være besluttet på at bruge den passende antibiotika . Blandt bakterier , der forårsager gastroenteritis er Salmonella , Campylobacter og E. coli . , Som med viral gastroenteritis , vil understøttende behandling er nødvendig for at erstatte væsketab på grund af opkastning og diarré . Nogle tilfælde kræver anvendelse af andre stoffer for at kontrollere smerte og inflammation . Lejlighedsvis , vil yderligere støttende behandling såsom hospitalsindlæggelse , intravenøs væske og behandling for chok på grund af toksiner være nødvendig.

Parasitære Gastroenteritis


helbredelsesmetoder for gastroenteritis forårsaget af parasitter , vil være forskellige fra de tilfælde, forårsaget af virus eller bakterier . Typen af parasitten der forårsager de symptomer skal bestemmes. Medicin for at udrydde parasitten fra fordøjelseskanalen vil blive brugt til at rydde organismen fra kroppen . Nogle helbredelsesmetoder for parasitære gastroenteritis vil tage flere test og behandling for at fjerne parasitten fra fordøjelseskanalen .

Gastroenteritis forårsaget af narkotika og kemikalier

Indtagelse af ikke-receptpligtige og receptpligtige lægemidler eller anvendelse af kemikalier kan forårsage gastroenteritis . Stoppe brugen af stoffet eller kemiske er det første skridt til at kontrollere kemiske /narkotika gastroenteritis . Symptomerne vil blive behandlet ( erstatter væsker og hvile ) , indtil kroppen er i stand til at reparere skader forårsaget af kemikalier /lægemidler .


Kommentarer

link:

  • Lendo
  • Om os
  • Advertising
  • Fortæl redaktionen
  • Få nyhedsbreve
  • RSS-feed

Redaktør: Karin Nyberg
Nyheder redactor: Morten Christofferse

Kundeservice: Stig Sørensen,
Flemming Salomon

Tel: +45 99 99 99 80
Fax: +45 99 99 99 88

© Copyright 2013-2014 www.sundhedguide.com - All rights reserved.