hvad er årsagerne til rindende øjne ?

Rindende øjne opstår, når der er overskydende sekretion af tårer i øjnene . Vi kender alle støv , røg og smog alle irriterer øjnene og få øje på vand, og vi prøver at vaske det væk . Men det også vigtigt at vide, hvad der er normalt og hvornår du bør konsultere en professionel

Årsager


Den mest almindelige årsag til rindende øjne er tørre øjne . Øjet producerer tårer , som hjælper med at smøre øjet samt vaske væk irritanter . Den anden store årsag er allergi . Andre årsager til rindende øjne er varme fødevarer såsom Hot Chili Peppers , blokering af brudstedet kabelkanaler , infektion , indgroede øjenvipper og irriterende som røg , smog , vind , støv og pollen . Selv smerter, søvnighed , gaben , opkastning og leende kan forårsage øjnene at rive . " Overdreven tårer er en del af en nervesystemet refleks udløst af forskellige angreb på kroppen, " siger Christopher Rapuano , MD , assisterende professor i oftalmologi ved Thomas Jefferson University Hospital i Philadelphia .

Bekymringer


Rindende øjne kombineret med rødme og kløe kan være tegn på allergi . Blefaritis er en infektion i øjenvipperne , mens konjunktivitis er en infektion i øjenlågene . Infektioner i øjet er sædvanligvis ledsaget med hævelse og en slim-type decharge samt rødme . Fremmedlegemer eller skader er også årsag til bekymring

symptomerne


Over-the- counter antihistaminer arbejde godt for at rive forårsaget af allergi og pollen . en kunstig rive produkt hjælper med tørre øjne og endda ved brug af en antihistamin siden , der har en tendens til at tørre øjnene . I blæsevejr eller smog betingelser , " wrap around " solbriller hjælpe med at holde støv og snavs ud af øjnene . En over-the-counter øjenskyller hjælper så godt.

Kontaktlinser


Brug af kontaktlinser kan også forårsage overdreven tåreflåd . Nogle årsager er dårlig pasform , ridset eller beskadiget objektivet , eller noget i klemme mellem øjet og linsen . Hvis fjernelse og rengøring af linsen , sammen med vaske øjet ikke løser problemet , anbefales det at du fjerner linserne og konsultere din øjenlæge . I high-pollen , smog eller støvede forhold prøve at skifte fra linser til briller for at mindske symptomerne .

Skade og Infektion

Et hit direkte til øjet eller et slag på siden af hovedet kan forårsage øjet at rive , selv svulme og rødt . Hævelse , rødme eller udledning kan være et tegn på infektion . Enhver symptom forårsaget af skade , infektion eller varer mere end to dage skal ses af en læge til en korrekt diagnose . De fleste kan behandles med antihistaminer , antibiotika , en ændring i korrigerende linser eller en simpel øjenskyller .


Kommentarer

link:

  • Lendo
  • Om os
  • Advertising
  • Fortæl redaktionen
  • Få nyhedsbreve
  • RSS-feed

Redaktør: Karin Nyberg
Nyheder redactor: Morten Christofferse

Kundeservice: Stig Sørensen,
Flemming Salomon

Tel: +45 99 99 99 80
Fax: +45 99 99 99 88

© Copyright 2013-2014 www.sundhedguide.com - All rights reserved.