hvordan du beskytter din familie mod at blive syge

Ved tilberedning din mad derhjemme er det særligt vigtigt at tage de nødvendige forholdsregler for at hindre ordregivende salmonella eller E. coli . Hvis du ikke gør det, kan du formentlig udsætte din familie at disse skadelige bakterier , der kunne forlade din familie utrolig syg , eller i nogle tilfælde sætte din familie i reel fare :

1 .
Ved tilberedning din mad derhjemme er det særligt vigtigt at tage de nødvendige forholdsregler for at hindre ordregivende salmonella eller E. coli . Hvis du ikke gør det, kan du formentlig udsætte din familie at disse skadelige bakterier , der kunne forlade din familie utrolig syg , eller i nogle tilfælde sætte din familie i reel fare .
2 .

Vask dine hænder og køkkenredskaber ofte . Den bedste måde at undgå en mulig infektion af salmonella eller E. coli er at vaske dine hænder og dine redskaber ofte . Du bør aldrig bruge samme redskab du har brugt til råt kød , fisk eller skaldyr , som du gør for andre fødevarer . Du bør vaske redskaber grundigt ( med sæbe ) mellem hver brug . Du bør også jævnligt vaske dine hænder , mens madlavning . Især efter håndtering af råt kød eller æg . Dette forhindrer dig i at sprede bakterier til andre fødevarer eller overflader i hele dit køkken . Vær sikker på at bruge en anti-bakteriel sæbe .
3 .
Cook kød ordentligt . En af de mest almindelige måder at kontrakten salmonella eller E. coli er gennem ikke madlavning kød til den rette temperatur inden servering . Dette er især tilfældet med svinekød og kylling . For den nøjagtige temperatur er nødvendig for at dræbe bakterier i særlige fødevarer , kan du besøge linket i yderligere ressourcer i denne artikel . En nem måde at sikre , at du har nået den korrekte temperatur er gennem at investere i en kød termometer .
4 .
Store kød og skaldyr særskilt i dit køleskab . En anden almindelig måde at sprede salmonella eller E. coli , er gennem krydskontaminering af fødevarer i dit køleskab . Det er derfor, det er vigtigt at afsætte en bestemt bin i dit køleskab for kød og skaldyr . Det er vigtigt kun at bruge denne bin for kød og skaldyr og ikke for grøntsager eller andre produkter , der kan blive inficeret med de skadelige bakterier .

5 .
Hold madlavning overflader rene . Ved udarbejdelsen af fødevarer såsom kød og fisk og skaldyr i det samme område som grøntsager eller andre fødevarer , er det vigtigt, at du både holder kød adskilt samt grundigt rense området efter hver eksponering . For at gøre denne anvendelse et køkken renere , der reklamerer sig selv som antibakterielle , eller indeholder nok blegemiddel til at dræbe enhver salmonella eller E. coli bakterier .
6 .
Rens frugt og grønt inden konsum. Det kan være fristende at spise frugt eller grøntsager , du køber i butikken uden at vaske dem først . Men , bare fordi butikken tåger dem med vand hver par timer , betyder ikke, de er rene af bakterier . Give din producere en hurtig skylle under køkkenvasken , eller ved hjælp af en producere konkrete renere vil bidrage til at sikre, at din producerer, er fri for bakterier og sikker for din families forbrug .
7 .

Hold dig opdateret på mad minder . En af de sværeste måder at beskytte din familie mod salmonella og E. coli er gennem forarbejdede fødevarer , du spiser . Produkter som frosne middage , jordnøddesmør , og selv baby formlen er kommet under lup for at forårsage større udbrud af salmonella og E. coli . Butikker er som regel orienteret om sådanne udbrud , men du kan allerede har købt inficerede produkter , før de blev kaldt tilbage . Det er derfor, det er vigtigt at holde dig opdateret om alle fødevarer, minder om , at der er sat ud af Food and Drug Administration .


Kommentarer

link:

  • Lendo
  • Om os
  • Advertising
  • Fortæl redaktionen
  • Få nyhedsbreve
  • RSS-feed

Redaktør: Karin Nyberg
Nyheder redactor: Morten Christofferse

Kundeservice: Stig Sørensen,
Flemming Salomon

Tel: +45 99 99 99 80
Fax: +45 99 99 99 88

© Copyright 2013-2014 www.sundhedguide.com - All rights reserved.