hvordan man kan starte ud dagen fokuserede

Der er så mange distraktioner , der kan have laver du alt og ingenting , eller masser af ting , uden at det , du havde planer om at gøre . Du kan vågne op og være fremmedgjort med dagen før det overhovedet har en chance for at begynde . Højt stressniveau , før du endda få din første morgen væsker uanset hvad det er , appelsin juice , kaffe , vand , te . Dagen går, og selvom du var travlt og lavede en masse ting , dagen slap væk fra dig . Dette kan efterlade dig følelsen utilfredse om dit tab af selv i dag , og drænet .

1 .
Uanset hvad vi forsøger at holde fast i den liste, vi skriver dagen før , er forpligtet til at blive flyttet . Forståelse af, at det vil og kan ske vil give dig plads i din hjerne til at tage livet som det kommer der endnu denne liste stadig giver dig en guide til brak . ex : udskifte støvsugeren bælte , øjenlæge 02:00 , Suzie 's generalprøve 04:00 , fade, renserier , betale tilbage Joe Smith lånte penge , plante tulipaner , bånd sengetøj vaskes , kan listen bogstaveligt blive ved og ved .
2 .

Natten før , eller selv i dag , før du foretager denne liste , bare ved at skrive ned alt det du planlægger at gøre , har du Givin dit sind et glimt af i morgen . Ved at gøre dette kan du opleve, at du har indstillet dig op til en hektisk og umulige dag . Kig over denne liste igen og giv dig selv en lille vrikke værelse , hvad den vigtigste og mest fokusere på dem, og sommetider er du måske nødt til at foretage telefonopkald og omlægge eller flytte ting til en anden tid eller dag . Og det er okay !
3 .
Giv dig selv en pause , selvom det er kun fem minutter hver 2 time til bare plads ud, eller bede eller meditere . Dette kommer til at åbne strækninger af positive kommunikation mellem dig og verden omkring dig , selv i urolige tider , og vil lette en smule af den stress , fordi du ikke er fokus på det .
4 .


Den første ingrediens til at starte din dag fokuserede er søvn . Søvn er noget virkelig værdsat blandt os meget få får den søvn , vi ønsker og har brug for at fungere ordentligt , gør det til et punkt at få resten , du har brug for. Gå i seng på et godt tidspunkt . Giv din krop en chance for at samle så sindet kan fungere for alle de opgaver , du skal udføre den næste dag . Og ikke fokusere så meget på alle de påvirkninger den næste dag , i stedet fokusere på , hvordan du er som driver med strømmen af din dag og med lethed , vil dette tilfredsstille din neuron receptorer og overføre positive afslapning i kroppen . Tror bare med lethed !
5 .
Vågn op omkring en halv time før du virkelig nødt til at . Hvis du har brug for vækkeuret prøve en dørklokke alarm ur dørklokken vækkeure ud på markedet nu vil vække dig beroligende uden stød. Hvis du kan lide chok hoppe op og strække mens dit sind er tryg igen med tanker om produktivitet med flow . Læs listen og begynde din dag med omhu .
6 .
Mark dine pligter fra listen , hver gang du opnå et og dem, der ikke kommer til at få gjort omskrive din liste ved udgangen af dagen med dem i det , hvis du stadig ønsker at opnå det, og holde denne i gang . Det vil blive vane og en følelse af fred vil etablere i dig . Vi kan ikke altid har kontrol over omstændighederne i dag , men vi kan omarrangere tidsplaner og holde styr på ændring kan føre til en følelse af stabilitet og kontrol . Så du kan virkelig fokusere på dagen ved hånden .

gode råd og advarsler


 • Glem ikke at ånde
 • Stress er op og kommer i avancerede medicinske tilstande , der påvirker dit hjerte , sind og krop . Giv dig selv plads til at tømme alle tanker og belastning for at tjene .

 • Kommentarer

  link:

  • Lendo
  • Om os
  • Advertising
  • Fortæl redaktionen
  • Få nyhedsbreve
  • RSS-feed

  Redaktør: Karin Nyberg
  Nyheder redactor: Morten Christofferse

  Kundeservice: Stig Sørensen,
  Flemming Salomon

  Tel: +45 99 99 99 80
  Fax: +45 99 99 99 88

  © Copyright 2013-2014 www.sundhedguide.com - All rights reserved.