rytme metode prævention

Der er mange metoder til prævention , men der er få metoder, der ikke kræver uvedkommende hormoner som piller , plastre , eller ringe eller svangerskabsforebyggende enheder som membraner og kondomer . Rytmen metode er en af disse metoder

Tidsramme


Den menstruationscyklus af den typiske kvindelige er 28 dage lang . Dag ét er den dag hendes periode starter. Hos kvinder med 28 dage cykler , er et æg frigøres fra en æggestok på dag 14 i færd med at ægløsningen . Mellem dag 14 og 17 , ca en kvinde er frugtbar . Kvinder , der ønsker at blive gravid , som har samleje på disse dage vil have en god chance for befrugtning . Undgå samleje i disse dage er kendt som rytme præventionsform .

funktioner


Den rytme metode typisk har en succesrate på omkring 75 % . Succesen for rytmen metoden er meget afhængig af den kvindelige vide , hvor længe hendes menstruationscyklus er . For eksempel . en kvinde med en menstruationscyklus , der er 31 dage længe kan stadig bruge rytme metode, men hun skal vide, hvornår hun er ægløsning for at være helt effektivEn kvinde skal også altid være opmærksom på , hvor hun er i hendes menstruationscyklus .

Overvejelser


Sædcellerne kan leve i den kvindelige reproduktive tarmkanalen i to til tre dage . Det gør det vigtigt ikke kun at undgå samleje på dag 14 af menstruationscyklus , men også at undgå det for de to til tre dage før dagen 14 .

Detection


En kvindes basale kropstemperatur stiger en anelse under ægløsning . Optagelse kropstemperatur første ting om morgenen dagligt kan hjælpe en kvinde at holde styr på, hvornår hun er ægløsning . Der er andre symptomer, der kan opstå som øget cervikal slim og æggestokkene cramping under ægløsning .

Forebyggelse /Solution

Fordi samleje bør undgås for næsten en hel uge i løbet af hver måned , hvis rytmen metode bruges , andre former for prævention kan bruges i denne periode . Kondomer , membraner , sæddræbende , eller en kombination af disse effektivt kan reducere chancen for graviditet , når de anvendes til samleje under ægløsningen .


Kommentarer

link:

  • Lendo
  • Om os
  • Advertising
  • Fortæl redaktionen
  • Få nyhedsbreve
  • RSS-feed

Redaktør: Karin Nyberg
Nyheder redactor: Morten Christofferse

Kundeservice: Stig Sørensen,
Flemming Salomon

Tel: +45 99 99 99 80
Fax: +45 99 99 99 88

© Copyright 2013-2014 www.sundhedguide.com - All rights reserved.