behandle feber blister

Introduktion


Fever blister er smertefulde sår , der udvikler på ydersiden af munden , især omkring læberne , hage , kinder og næsebor . Forårsaget af herpes simplex virus HV1 , kan disse sår være både smertefulde og pinlige . Feber blister er meget smitsom under et udbrud , og er nemt spredes via berøring , især kysse . Hvis ikke behandles , både væsken bakterieslimen , og afgivelse af de ømme kan forårsage udbrud at sprede sig til andre områder af kroppen , og til andre mennesker . Selv om der ikke er nogen aktuel kur , kan en feber blister udbrud kan styres på et par enkle behandlingsmuligheder .

Aktuel


Den aktuelle anvendelse af en creme eller gel på det angrebne område er en tilgængelig behandlingsmetode . Aktuelt Denavir er en medicin , der anvendes direkte til feber blister . Ingredienserne i Denavir hjælp til både mindske den tid , du oplever et udbrud , samt hjælpe med at forhindre feber blister fra at gå ind i virusudskillelse . Virusudskillelsen er den måde, som de fleste feber blister spredt ved at udgyde deres ydre belægning , så den kan komme i land på en anden vært .

Oral


Mundtlig behandlinger er en anden mulighed for behandling af feber blister . De mest almindelige oral behandling for vabler er Acyclovir . Acyclovir virker ved drastisk forkorte løbet af en feber blister udbrud . Det sker ved at begrænse mængden af virusudskillelse , samt bidrage til at helbrede den åbne vabler . Imidlertid, at det ikke behandle smerter forbundet med feber blister .

Undertrykkelse Terapi


For dem , der oplever hyppige udbrud af feber blister , kan undertrykkelse terapi være en mulighed at stoppe udbrud , før de opstår . I undertrykkelse terapi stoffer som Famciclovir og Valacyclovir tages dagligt for at hjælpe undertrykke herpes virus i at kunne producere feber blister .


Kommentarer

link:

  • Lendo
  • Om os
  • Advertising
  • Fortæl redaktionen
  • Få nyhedsbreve
  • RSS-feed

Redaktør: Karin Nyberg
Nyheder redactor: Morten Christofferse

Kundeservice: Stig Sørensen,
Flemming Salomon

Tel: +45 99 99 99 80
Fax: +45 99 99 99 88

© Copyright 2013-2014 www.sundhedguide.com - All rights reserved.