hvordan man skal forstå en ny måde at forebygge fordærve sår

af Kristie Leong MD , Feb 26, 203Cbr /> Hyppige fordærve sår , også kendt som tilbagevendende apthous stomatitis , er et fælles problem . Heldigvis kan der være en ny måde at forebygge fordærve sår
1 .
Åh , disse smertefulde fordærve sår ! De kan gøre at spise et måltid elendig , især sure fødevarer som f. eks ketchup . Ingen ved præcis, hvad der forårsager disse irriterende små sår i munden , men de er ganske almindelige. Faktisk lider én ud af fem personer fra gentagne fordærve sår , en tilstand kendt som tilbagevendende apthous stomatitis .
2 .
Hvad er årsagen til tilbagevendende apthous stomatitis , og hvad kan du gøre ved det ? Selvom du måske tror en virus kunne spille en rolle i denne tilstand , har ingen nogensinde blevet fundet. Man mener, at visse fødevarer , især citrusfrugter , kan bidrage til at bringe på fordærve sår hos modtagelige individer . Trauma såsom at skrabe tyggegummi , mens du børster tænderne kan også udløse en fordærve øm udbrud hos nogle mennesker.

3 .
Heldigvis viser en ny undersøgelse tyder på, at der kan være en enkel måde at forhindre fordærve sår . I den seneste undersøgelse , offentliggjort i Journal of American bestyrelsen for Familie Medicine blev det påvist , at give 1000 mikrogram af et vitamin B12-tilskud gennem munden i seks måneder for at otteoghalvtreds patienter reducerede både antallet af fordærve sår udviklede samt smerten og længden af tid sår varede . Ved udgangen af de seks måneders studie periode , næsten tre fjerdedele af patienterne får vitamin B12 var fri for fordærve øm symptomer i forhold til en tredjedel af de mennesker, der ikke modtager tillæg . En ret stor forskel !
4 .
at vitamin B12 kan medvirke til at forhindre fordærve sår er velkommen nyhed . Tilbagevendende apthous stomatitis er et problem der ofte ses i lægens kontor og manglen på effektive behandlingsmuligheder har været en kilde til frustration for både læge og patient . Denne undersøgelse præsenterer en levedygtig og billig måde at reducere hyppigheden og sværhedsgraden af den nagende problem med hyppige fordærve sår .
5 .

Hvis du har tilbagevendende apthous stomatitis , skal du bruge vitamin B12 til forhindre fordærve sår ? Vitamin B12 kosttilskud er der generelt betragtes som sikre og er relativt billige at købe . De kan findes på de fleste købmænd og helsekost butikker . Hvis fordærve sår er et problem for dig , så prøv at undgå sure fødevarer , især tropiske frugter samt krydret mad . Hvis dette ikke lykkes at forhindre fordærve sår for dig , så spørg din læge om at tilføje 1. 000 milligram af et vitamin B12 , der skal træffes på daglig basis . Registrerer antallet af fordærve sår i den periode, du tager tillægget . Hvis du finder antallet af aktive sår er faldet , kan du ønsker at fortsætte daglige vitamin B12 . Forhåbentlig vil dette reducere hyppigheden og sværhedsgraden af dine symptomer , så du kan nyde dine måltider uden smerter .


Kommentarer

link:

  • Lendo
  • Om os
  • Advertising
  • Fortæl redaktionen
  • Få nyhedsbreve
  • RSS-feed

Redaktør: Karin Nyberg
Nyheder redactor: Morten Christofferse

Kundeservice: Stig Sørensen,
Flemming Salomon

Tel: +45 99 99 99 80
Fax: +45 99 99 99 88

© Copyright 2013-2014 www.sundhedguide.com - All rights reserved.