bivirkninger af en stivkrampe indsprøjtning

Op til tre fjerdedele af den amerikanske befolkning er vaccineret tetanus ( Clostridium tetani ) hvert år , hvoraf de fleste børn og seniorer . Milde bivirkninger af vaccinationer er fælles med alvorlige komplikationer er så sjældne som 10 i 100. 000. Med et utal af vaccine skud får på én gang , er det vigtigt at kunne genkende bivirkninger ved stivkrampe og andre vaccinationer

Mild Effekter af stivkrampevaccine


Ifølge tetanustoxoid indlægssedlen , kan bivirkninger , der forekommer inden for timer omfatter rødme , hævelse , en hård , rejst bump , eller udslæt , der kan vare op til 3 dage .

Moderat Virkninger af stivkrampevaccine


Moderat bivirkninger , som kan udvikle sig i dagene efter en stivkrampe indsprøjtning er midlertidige feber , milde til svære smerter , som kan vare måneder , og svære lokale reaktioner på .

svære reaktioner på stivkrampevaccine


Usædvanlig reaktioner på tetanus vaccine er blevet rapporteret , såsom neurologiske lidelser som Guillian-Barré syndrom , og i meget sjældne tilfælde anafylaktisk chok og død .

Advarsel : stivkrampevaccine Risici


Ifølge CDC , bør du ikke modtage en stivkrampe indsprøjtning , hvis du har en neurologisk tilstand , har haft en forudgående negativ reaktion på vaccinen eller visse allergier

overvejelser Det er vanskeligt at opnå et bestemt antal bivirkninger fra en stivkrampe indsprøjtning på grund af variationer i rapportering . Hvis du har mistanke om dine symptomer er en bivirkning af en vaccination , rapportere det ved at kalde Vaccine Bivirkning Rapport linje på ( 800 ) fra 822 til 7. 967 .


Kommentarer

link:

  • Lendo
  • Om os
  • Advertising
  • Fortæl redaktionen
  • Få nyhedsbreve
  • RSS-feed

Redaktør: Karin Nyberg
Nyheder redactor: Morten Christofferse

Kundeservice: Stig Sørensen,
Flemming Salomon

Tel: +45 99 99 99 80
Fax: +45 99 99 99 88

© Copyright 2013-2014 www.sundhedguide.com - All rights reserved.