diabetes symptomer hos børn

Når små børn er diagnosticeret med diabetes , er det type I , som også kaldes Juvenile Diabetes . Når børn er diagnosticeret med Type I diabetes , betyder det, kroppen ikke producerer nok insulin , som er et hormon , der tager glukose og kulhydrater og omdanner dem til energi . Selv om symptomerne synes at dukke op hurtigt , det tager længere tid for sygdommen udvikler

Genereal Symptomer


Et par . ting at se til , er overdreven tørst , sult eller vandladning , vægttab, træthed , gær infektioner , og sløret syn .

Lægehjælp


Hvis dit barn viser nogen af de symptomer på diabetes , er det vigtigt , at du tager ham til lægen . Hvis Type I diabetes går ubehandlet , kan det føre til diabetisk ketoacidose , som kan medføre døden .

behandling af diabetes hos børn


behandling af type I diabetes med insulin , som er daglige injektioner . Nogle patienter oplever, at de har brug for mindre insulin , efter at de begynder injektioner , men de bør fortsætte med at tage insulin . Dette er blot en kort fase .

Risici


under type 1 diabetes kan øge dit barns risiko for hjertesygdomme , blindhed eller nyreskader .

Test

En glukosetolerance vil bestemme , hvordan kroppen processer glukose og en blodprøve vil bestemme niveauet af glukose i blodet .


Kommentarer

link:

  • Lendo
  • Om os
  • Advertising
  • Fortæl redaktionen
  • Få nyhedsbreve
  • RSS-feed

Redaktør: Karin Nyberg
Nyheder redactor: Morten Christofferse

Kundeservice: Stig Sørensen,
Flemming Salomon

Tel: +45 99 99 99 80
Fax: +45 99 99 99 88

© Copyright 2013-2014 www.sundhedguide.com - All rights reserved.