fødevarer , der er lavere LDL & hæve HDL

LDL er dårligt kolesterol , træsko arterier ved at danne plak . For meget dårlige kolesterol kan få folk til at have hjerteanfald eller slagtilfælde . HDL er gode kolesterol , som rydder liget af dårlige kolesterol . En god måde at kontrollere kolesterol er at undgå fødevarer , som øger LDL niveauer og spise moderate mængder af fødevarer , der rejser HDL (og dermed lavere LDL ) -niveauet i kroppen

Undgå mættet fedt


Undgå usunde mættede fedt , der findes i fødevarer som rødt kød , mejeri og smør .

transfedtsyrer og hærdede fedtstoffer


Transfedtsyrer og hærdede fedtstoffer findes i fødevarer, der har olie føjet til dem henblik på bevaring. Undgå pommes frites , donuts , chips og andre stegt eller stærkt forarbejdede fødevarer .

Sundere versioner af fedtholdige fødevarer


Drikke skimme mælk i stedet for hele , og erstatte hele æg med æggehvider . Dette vil sikre, at du får fordelene af disse fødevarer , uden det usunde , fede komponenter . Vælg snacks såsom bagt kartoffel chips i stedet for stegt chips og klid muffins i stedet for donuts .

enkeltumættet fedt


Find disse " gode fedtstoffer " i olivenolie , jordnødder , raps olie og avocadoer .

flerumættet fedt

Flerumættede fedtstoffer er en god erstatning for hydrogeneret olie . Majs og sojabønner olier , i moderate mængder , er en god måde at hæve HDL niveauer og kan bruges på samme måde som hydrogenerede olier . Andre flerumættede fedtstoffer findes i solsikkefrø , sesamfrø og de fleste nødder .


Kommentarer

link:

  • Lendo
  • Om os
  • Advertising
  • Fortæl redaktionen
  • Få nyhedsbreve
  • RSS-feed

Redaktør: Karin Nyberg
Nyheder redactor: Morten Christofferse

Kundeservice: Stig Sørensen,
Flemming Salomon

Tel: +45 99 99 99 80
Fax: +45 99 99 99 88

© Copyright 2013-2014 www.sundhedguide.com - All rights reserved.