hvordan du holder din sundhedsforsikringer minimal gebyrer

Udgifter til sundhedspleje i USA er uhyrlige . Hvis du har en fuld tid job , er du sandsynligvis stadig betale en del af din løn mod sundhedsforsikringer . Hvis du kun har en deltidsjob , eller arbejde for en arbejdsgiver, der ikke giver sygeforsikring , du ved, hvor dyrt det er . Hvis du er en af de uheldige få, der er arbejdsløse , er du godt klar over, at du bare ikke kan tillade sig at være syg
1 .
Der er et par måder at få sundhedsforsikringer uden at betale en enorm mængde penge hver måned . Bruge lidt tid på internettet og gøre nogle forskning og du vil opdage, at du kan finde dækning for dig og din familie på et ret billigt .
2 .
Det første stop til lavpris sygesikring skal være din amtets sundheds-afdeling . De har ofte lavpris- sundhed planer, der støttes af amtet, eller kun beskæftiger amt faciliteter og læger .

3 .
Besøg hjemmesider , som sammenligner priser på sundhedspleje planer på landsplan. Et websted , ehealthinsurance dot com , kan du vælge mellem sundhed planer , dental planer , og visioner planer .
4 .
En nem måde at sikre, at du ikke betale en masse på dit sygesikring er at forsikre dig selv for " katastrofal " kun . Det betyder, at du vil være dækket , hvis noget skulle større ske , men for mindre emner ( influenza , en lille infektion ) , bliver du nødt til at betale fuld pris .


Kommentarer

link:

  • Lendo
  • Om os
  • Advertising
  • Fortæl redaktionen
  • Få nyhedsbreve
  • RSS-feed

Redaktør: Karin Nyberg
Nyheder redactor: Morten Christofferse

Kundeservice: Stig Sørensen,
Flemming Salomon

Tel: +45 99 99 99 80
Fax: +45 99 99 99 88

© Copyright 2013-2014 www.sundhedguide.com - All rights reserved.