oplysninger om bofællesskaber for børn

Bofællesskaber yde hjemmepleje til børn der har brug for tjenester, der ikke ellers er til rådighed i samfundet . Hvis et barn er offer for misbrug eller forsømmelse , kan han brug for mere intensiv opmærksomhed og behandling for at hjælpe ham lære at behandle hans misbrug /omsorgssvigt spørgsmål og udvikle mestringsstrategier . Forældre og pårørende har brug for at vide , hvad bolig bofællesskaber kan tilbyde børn og teenagere , så de kan træffe den bedste beslutning om behovene hos deres børn

Overvejelser


De fleste børn er nødt til at lære at håndtere begivenheder og situationer i deres liv . Det er , hvordan de klare sig og hvilken adfærd de udviser , der vedrører forældre eller plejepersonale . Hvis adfærd er farlige eller på anden måde bekymrende , kan et boligområde behandlingsvirksomhed være passende .

Betydning


Hvis et barn handler ud på måder, der kan skade hende eller andre , hun har brug for at blive hjulpet på en måde, forældre , lærere , kan præster eller læger ikke være rustet til at håndtere . Hvis forældrene har så meget viden som muligt , de er bedre i stand til at hjælpe deres barn hurtigere .

Funktion


Et boligområde gruppe hjem er en familie hjem , som er blevet købt af et agentur , hjemmet er tilpasset børns behov . Voksen plejepersonale , medarbejdere , psykologer og børnepasning specialister ophold på hjemmet 24 timer i døgnet til overvågning og pleje for beboerne . Se linket i Resources

funktioner


Bofællesskab give børn med aktiviteter designet til at hjælpe dem med at lære at håndtere egenomsorg opgaver . undervisning foregår på hjemmet af en autoriseret lærer . For børn med psykiske lidelser , et punkt eller belønning system er ofte bruges til at hjælpe børnene ændre deres adfærd . Se link i Ressourcer .

Advarsel

Gruppe hjem og deres forældre agenturer er overvåget og godkendt af staten . Hvis krænkelser er fundet , kan gruppen hjem skal lukkes eller placeres under tæt overvågning, indtil problemerne er rettet og korrigeret .


Kommentarer

link:

  • Lendo
  • Om os
  • Advertising
  • Fortæl redaktionen
  • Få nyhedsbreve
  • RSS-feed

Redaktør: Karin Nyberg
Nyheder redactor: Morten Christofferse

Kundeservice: Stig Sørensen,
Flemming Salomon

Tel: +45 99 99 99 80
Fax: +45 99 99 99 88

© Copyright 2013-2014 www.sundhedguide.com - All rights reserved.