hvordan man kan identificere en ukendt medicin

Det er meget vigtigt at kunne identificere ukendte medicin , især hvis du ikke har den originale emballage, som de kom i. Nogle gange medicinalfirmaerne ændre et lægemiddel udseende , og du kan mærke en forskel , når du kommer hjem . Du kan også blande dit receptpligtig medicin , og ikke vide, der er hvad . Vide hvordan man kan identificere alle ukendte medicin kan være vigtige og endda livreddende
1 .
Spørg på apoteket . Tag en ukendt medicin på apoteket , og hun vil være i stand til at identificere de medicin for dig . De fleste gange vil hun selv pakke og mærke det for dig , hvis du havde det oprindeligt fyldt der . Farmaceuter er uddannet til at identificere al medicin , og de har andre ressourcer til rådighed , hvor de kan gøre en positiv identifikation af et lægemiddel .
2 .
Spørg din læge . Læger vil være i stand til at identificere stoffet så godt. Selv om de ikke arbejder med narkotika i en sådan grad , at apotekere ikke , er de stadig i stand til at identificere dem . De er også udstyret med ressourcer at støtte dem i at identificere din medicin . Consulting med Deres læge eller farmaceut bør være dit første valg , når de forsøger at identificere en ukendt stof .

3 .
Gå til www. rxlist. com og klik på " Pill Identifier ". Denne fane er fundet i det øverst på siden . Dette værktøj giver dig mulighed for at indtaste oplysninger om p-piller . Du kan indtaste ting om p-piller som farve , form eller nummer på p-piller . Det vil også give dig mulighed for at indtaste en kombination af alle disse . Computeren vil derefter vise dig billeder af piller , som du kan vælge fra . Vælg den pille , der mest ligner din pille og alle dens kendetegn . Sørg for at se på form, farve og nummer på p-piller før en positiv identifikation . Hvis du ikke er helt sikker , så spørg en læge eller på apoteket . Du bør altid spørge en læge eller på apoteket, til lige at sikre, at du identificeret pille korrekt . Aldrig tage noget medicin , hvis du ikke er sikker på , hvad det bruges til . Det kan være meget skadeligt for dit helbred .

gode råd og advarsler


 • altid spørge en professionel til at hjælpe med at identificere en ukendt stof . Aldrig tage et lægemiddel , som ikke er ordineret til dig . Aldrig gætte , hvad stoffet er , spørg din læge eller på apoteket før du tager det . Altid holde din medicin i deres oprindelige emballage for at undgå forvirring . Opbevar aldrig en form for narkotika i flasken eller beholderen for en anden .

 • Kommentarer

  link:

  • Lendo
  • Om os
  • Advertising
  • Fortæl redaktionen
  • Få nyhedsbreve
  • RSS-feed

  Redaktør: Karin Nyberg
  Nyheder redactor: Morten Christofferse

  Kundeservice: Stig Sørensen,
  Flemming Salomon

  Tel: +45 99 99 99 80
  Fax: +45 99 99 99 88

  © Copyright 2013-2014 www.sundhedguide.com - All rights reserved.