føtalt alkoholsyndrom effekter

Føtalt Alkohol Syndrom , også kendt som " FAS , "er en samling af fysiske og neurologiske handicap , der har indflydelse barnets vækst og udvikling . Det er helt forebygges ved at afholde sig fra alkohol fra undfangelsen gennem fødsel

Identifikation


FAS påvirker et barns fysiske , kognitive , adfærdsmæssige , psykiske , følelsesmæssige og sociale udvikling --- hvoraf en stor del bliver mere tydelig i skolen året og ind i voksenalderen . På grund af den samling af problemer, som FAS kan omfatte , er det ofte går diagnosticeret og kan afvises som blot adfærdsmæssige problemer .

Uddannelse


Nogle børn har tilbagevendende problemer med indlæringsvanskeligheder , forsinket udvikling og kræver løbende behandling , intervention og bistand til at fortsætte deres uddannelse . Andre børn klarer sig godt akademisk , men har periodisk opførsel problemer som aggressivitet eller aggression . Disse spørgsmål kan ikke være alvorlig nok til at kræve en specialiseret indstilling , men et barns behov kan være for udfordrende for en mainstream klasseværelse .

Fysisk


Nogle fysiske problemer kan nævnes manglende trivsel , lav fødselsvægt , lille hoved omkreds , ansigtet abnormiteter , orgel funktionsfejl og problemer med koordination og motorik .

Neurologisk og Social


FAS påvirkninger overordnede sociale og kognitive udvikling og kan medføre alvorlige forsinkelser i udviklingen og indlæringsvanskeligheder , der kan alvorligt påvirke en barns faglige fremskridt . Mental retardering er ofte en faktor med FAS , som er adfærd og aggression problemer , der kan gøre peer relationer udfordrende .

Hvor meget alkohol er sikkert?

Der er ingen sikker mængde alkohol for et foster . Når alkoholen går gennem moderens system , fostret modtager det fulde beløb gennem moderkagen . En foster kan ikke filtrere alkohol som en voksen krop ville . Den eneste sikre mængde alkohol for en gravid kvinde til at forbruge er slet ingen .

Prognose

Den handicappede af FAS , såsom sprog forsinkelser , adfærdsmæssige problemer og nogle indlæringsvanskeligheder , kan forbedre med terapi , specialundervisning og tidlig indsats . Tidlig intervention ( fødsel alder 5 ) er vigtig .


Kommentarer

link:

  • Lendo
  • Om os
  • Advertising
  • Fortæl redaktionen
  • Få nyhedsbreve
  • RSS-feed

Redaktør: Karin Nyberg
Nyheder redactor: Morten Christofferse

Kundeservice: Stig Sørensen,
Flemming Salomon

Tel: +45 99 99 99 80
Fax: +45 99 99 99 88

© Copyright 2013-2014 www.sundhedguide.com - All rights reserved.