graviditet stadier af baby

Der er ikke noget mere fantastisk , at efter udviklingen af dit barn . Hver uge er der sket ændringer i hans udseende , størrelse og udvikling . Begyndelse som et par celler og omdannes til en 7-til 9- lb . menneske i kun 9 måneder, dit barns udvikling er hurtige

Ebryo Stage


Efter befrugtning , lag af celler danner et embryon . Din baby ser ikke ud som en baby på nuværende tidspunkt .

tredje måned


Dit barns fingeraftryk er synlige , og hun har fået næsten en hel ounce . Hun er omkring 3 inches lang tid nu , og du kan begynde at føle en let flagrende , når hun bevæger sig .

fjerde måned


Opsamling anden 2 inches og 4 ounce , dit barn har et skelet nu . Du kan være over din morgenkvalme og opleve en eksplosion af energi, når du træder ind i din anden trimester .

femte måned


Hun kan være flagrende hendes øjne på dig nu , da hendes øjenlåg og øjenbryn er nu der . Hun er omkring 10 inches lang fra toppen af hovedet til hendes tæer .

sjette måned

Din baby er begyndt at opfede op , da han når næsten et halvt kilo og en halv . Forbered dig på din voksende baby og din mangel på energi , som du indtaster dit tredje trimester .

syvende Måned

Med en vægt på 3 £ . , din baby er omkring 15 inches lang fra toppen af hovedet til hendes tæer . Hendes vision er skarphed nu, og hun kan åbne og tættere hendes øjne og se lyset .

sidste måneder

I de sidste par måneder af graviditeten , er dit barn det meste opfedning op og udvikle sine lunger , forbereder sig på at tage hendes første åndedrag .


Kommentarer

link:

  • Lendo
  • Om os
  • Advertising
  • Fortæl redaktionen
  • Få nyhedsbreve
  • RSS-feed

Redaktør: Karin Nyberg
Nyheder redactor: Morten Christofferse

Kundeservice: Stig Sørensen,
Flemming Salomon

Tel: +45 99 99 99 80
Fax: +45 99 99 99 88

© Copyright 2013-2014 www.sundhedguide.com - All rights reserved.