hvordan du får mere søvn

Vi har travlt , vi er på farten , og mange af os er , uden at vide det , søvnmangel . Hvor mange af os får den anbefalede otte timer , at vi holder høre om hele tiden ? Nå , her er nogle måder at snige nogle flere zzz 's og føler sig bedre udhvilet
1 .
En masse gange , vi vil forsøge at sove på et bestemt tidspunkt , selv om vi ikke trætte . Der bliver kontraproduktive og vi ender vende og dreje og opholder sig vågen . Prøv at tage " magten lur " , hvis muligt i løbet af dagen , når du er træt til at styrke dig selv .
2 .
Koffein er den største tyv , når det kommer til at stjæle sove . Undgå te , kaffe eller sodavand om eftermiddagen . De sover afbryde virkninger er mere varige , end vi måske tror . Koffein kan bo i dit system i 8 timer eller længere !

3 .
Opret en søvn zone, som ikke bare et soveværelse . Sørg for, at pladerne er komfortable og bruge en god , støttende hovedpude .
4 .
Nyd fri til at sove . I weekenderne , er vi stadig i gang en mile et minut . Føler sig ikke presset til at gå til hver funktion, du er inviteret til . Tage et stykke tid ud til at slappe af . . . og sove !
5 .

Snooze , mens du pendler . Lange bilture , eller ture er et godt tidspunkt at fange op på dit tiltrængt hvil . Har din ægtefælle eller en ven drev , slip på en mørk øjenmaske og sætte nogle ørepropper . Derefter vække op på din destination veludhvilet og klar til at gå .


Kommentarer

link:

  • Lendo
  • Om os
  • Advertising
  • Fortæl redaktionen
  • Få nyhedsbreve
  • RSS-feed

Redaktør: Karin Nyberg
Nyheder redactor: Morten Christofferse

Kundeservice: Stig Sørensen,
Flemming Salomon

Tel: +45 99 99 99 80
Fax: +45 99 99 99 88

© Copyright 2013-2014 www.sundhedguide.com - All rights reserved.