hvordan man behandler en hævet læbe

En hævede læbe kan ske ved mange forskellige måder , især med hårde kontakt ved et fald , sport aktivitet , eller enhver anden hændelse , hvor læben er ramt med pludselige, alvorlige pres . Hvis du får en opsvulmet læbe , skal du behandle den straks at minimere hævelse og ømhed :

1 .
Undersøg skade . Du er nødt til is læben så hurtigt som muligt , men først undersøge, om alvorlige problemer. Sommetider virkninger, i det læbe kan forårsage en person til at bide halvvejs gennem deres læber eller knock out tænder . Afgøre, om ethvert aspekt af den skade warrants en tur på skadestuen eller en læge .
2 .

Wrap en terning eller to af is i en fugtig vaskeklud , og placer den på den opsvulmede læbe . Brug ikke en almindelig isterning . Det skal være omfattet, fordi isen er så koldt , at det straks kunne fryse fugten på læben og stok som lim . Trække en isterning ud som dette ville betyde at rive det yderste lag af huden . Altid bruge en vaskeklud , når de anvender is .
3 .
Se efter alternativer til is . Hvis der ikke er is at blive fundet, vil stort set alt kold gør. En dåse sodavand , en kølet flaske , selv koldt vand suspenderet i munden ved siden af læbe vil hjælpe . Noget koldt vil tage ned hævelse .
4 .
Rens eller dække den kolde objekt . Selv om det er fint at bruge en dåse sodavand , for eksempel , bør du dække det objekt med en fugtig køkkenrulle eller tørre det ned før du lægger det i munden .

5 .
Holde kulden punkt på læben i 20 minutter . Dette vil lindre smerter og holde hævelse ned . Efter 20 minutter kan du fjerne den kolde komprimere og re-inspicere skaden .

gode råd og advarsler


 • Det er tilrådeligt at bære handsker , når du har at gøre med skader , som kan medføre blod eller andre kropsvæsker .

 • Kommentarer

  link:

  • Lendo
  • Om os
  • Advertising
  • Fortæl redaktionen
  • Få nyhedsbreve
  • RSS-feed

  Redaktør: Karin Nyberg
  Nyheder redactor: Morten Christofferse

  Kundeservice: Stig Sørensen,
  Flemming Salomon

  Tel: +45 99 99 99 80
  Fax: +45 99 99 99 88

  © Copyright 2013-2014 www.sundhedguide.com - All rights reserved.