hvordan man behandler stofmisbrugere

Addiction er alle omkring os . Starter noget er langt nemmere end at holde op noget . Du er nødt til at have viljestyrke og de rette ressourcer til at opnå behandling stofmisbrug :

1 .
Kognitiv-adfærdsterapi kan hjælpe en person med et stof misbrug problem ved at behandle tankeproces og vaner , der vedrører afhængighed . Dette omfatter hjælp fra en terapeut at opdage nye tankeprocesser og vaner for at nyde , så afhængige person ikke vende tilbage til den gamle tanker og vaner , der vedrører afhængighed .
to .

Det kan være meget hårdt og har en støttegruppe af venner , familie og andre til at hjælpe dem holde sig væk fra venskaber , steder og fritidsinteresser , som vil bringe det negative afhængighed tilbage ind i deres liv .
3 .
Self-Help programmer som Anonyme Alkoholikere ( AA ) er en anden måde at gå som indeholder step -programmer og andre nyttige viden og støtte for at hjælpe dem gennem deres afhængighed .
4 .
Rehab eller Detox programmer involverer bor på et anlæg og modtager døgnet rundt terapi , support og rådgivning . Dette betyder at holde den afhængige person under konstant opsyn og begrænse friheden , indtil de er rehabiliteret eller helt detoxed . Disse programmer kan være meget dyrt .

5 .
Addiction er alle omkring os . Starter noget er langt nemmere end at holde op noget . Du er nødt til at have viljestyrke og de rette ressourcer til at opnå behandling stofmisbrug .

gode råd og advarsler


 • Det kan tage flere forsøg , før du finder den rette metode til behandler dig afhængighed , så du skal ikke give op , hvis en ting ikke virker prøv en anden , indtil du lykkes .

 • Kommentarer

  link:

  • Lendo
  • Om os
  • Advertising
  • Fortæl redaktionen
  • Få nyhedsbreve
  • RSS-feed

  Redaktør: Karin Nyberg
  Nyheder redactor: Morten Christofferse

  Kundeservice: Stig Sørensen,
  Flemming Salomon

  Tel: +45 99 99 99 80
  Fax: +45 99 99 99 88

  © Copyright 2013-2014 www.sundhedguide.com - All rights reserved.