hvordan man foråret rengøre en medicinskabet

Spring- rengøring er ankommet og i gamle dage , intet var urørt . Mens mange mennesker er rengøring havebede , garager , huse , biler , og græsplænen nogle glemmer en meget vigtig opgave . Rengøring ud medicinskabet . Nogle lægemidler kan have være udløbet , mens andre ikke længere er nødvendige . Nu er det tid til at rense ud , at kabinettet :

1 .
udløbsdato. Tjek datoen på etiketten eller recept . Hvis datoen er udløbet, allerede er eller du har haft medicinen længere end 6 måneder kaste det i papirkurven . Thow dem væk ! Recepter og over -the-counter narkotika mister deres magt til at hjælpe efter at de er udløbet . Antibiotika væsker er kun godt for 10 dage , så kender læse dine etiketter og handouts fra apoteket . Smide dem væk !
2 .

Hvad er det ? Hvis du ikke kan identificere den medicin , du har to muligheder . Tage medicin til apoteket til at identificere dem . Hvis du ikke kan læse etiketten eller den mangler ikke tager det . Hvis du ikke har nogen mulighed for at vide , hvad medicinen er så slippe af med dem alle . Det er ikke værd at dø over .
3 .
DELT meds . Smid nogen form for medicin , du har fået af en ven eller et familiemedlem . Receptpligtige lægemidler bør aldrig blive delt . Folk har forskellige reaktioner til medicin , nogle har allergi , mens andre kan have medicin reaktioner . Din symptomer kan være ens eller det samme, men behandling for din tilstand og andre sundhedsmæssige spørgsmål kan ikke behandles ens. Alder , vægt og andre lægemidler, der indtages påvirke , hvad du skal tage og hvor meget . Også, du både kan have to helt forskellige betingelser , så du skal ikke dele!
fire .
MEDICIN LIST . Lav en liste over de recepter og over -the-counter medicin du tager . Hold det med dig i tilfælde af en nødsituation . Dette er den første ting, de beder om på skadestue eller klinik . Det hjælper så lad dem vide , hvilke betingelser du har, og enhver interaktion til medicin , de måtte ønske at give dig .

gode råd og advarsler


 • Du kan nå det Poison Center af opkald 1-800-222-1222 . Når du ringer til dette nummer , er dit opkald dirigeres til den nærmeste Poison Control Center , der er baseret på arealet kode og udveksling af telefonen du ringer fra .
 • Lad et familiemedlem har en kopi af din medicin liste i tilfælde af at du er nødt til at gå til et lokalt hospital til behandling .
 • Forlad aldrig medicin ned , hvor de små kan nå . Du må ikke have børn derhjemme , men en nabo barn eller barnebarn kunne nemt åbne en flaske og spiser piller som slik .
 • Flush pille og flydende medicin ned i toilettet for at sikre børn og kæledyr ikke komme ind dem .
 • Hold lokale gift kontrolnummer nærheden og ringe 911 , hvis du har en dårlig reaktion på et lægemiddel , der ikke er dit , er udløbet , eller der blev taget med den forkerte form for medicin eller mad .

 • Kommentarer

  link:

  • Lendo
  • Om os
  • Advertising
  • Fortæl redaktionen
  • Få nyhedsbreve
  • RSS-feed

  Redaktør: Karin Nyberg
  Nyheder redactor: Morten Christofferse

  Kundeservice: Stig Sørensen,
  Flemming Salomon

  Tel: +45 99 99 99 80
  Fax: +45 99 99 99 88

  © Copyright 2013-2014 www.sundhedguide.com - All rights reserved.