hvordan man forebygger at blive et mål for en forbrydelse

Mange mennesker tænker ikke over kriminalitet nogensinde sker med dem , men det er en realitet . Enhver af os kunne være et offer for en forbrydelse . Kriminelle handlinger ofte sker med mennesker, der ikke forventer det . Imidlertid er disse mennesker ofte at sende alle former for flag dagligt til de kriminelle derude lade dem vide alle mulige ting, som ville gøre de kriminelle job nemt . Se , hvordan du ivrig at gøre nogle af de ting
1 .
slippe af med de klistermærker på din bil ! . En sticker , der viser en lykkelig familie på en kone en mand et par børn og et kæledyr fortæller en kriminel på udkig efter børn , at der er børn i den familie . En sticker fortælle alle , at dine børn tage tennis lektioner eller er smartere fløjtespilleren på deres high school , giver de kriminelle nok oplysninger til at komme i kontakt med barnet . De kriminelle kender nok til at starte en afslappet samtale med barnet .
2 .
Slippe af flagene , der identificerer din mening eller din nationalitet . Hvem bekymrer sig hvem du er, anyways , eller hvad du mener . Lev dit liv for dig selv og ikke til at få godkendelse eller anerkendelse fra hele verden . Hvad du gør er at få opmærksomhed fra de forbrydere, der hader , hvem du er og hvad du tror på

3 .
slippe af med de personlige meddelelser på din licens tag . Mens du fortælle verden dit navn , dit kæledyr navn , din alder , at du er et trofæ kone , eller at du hader den person der læser tag , er du tiltrækker opmærksomhed , som kan sætte dig i reel fare . Nogen med en plan kan du finde en masse om dig fra disse tags .
4 .
Shred , sønderdele , Shred . Makulering regningerne er ikke nok . Du er nødt til at makulere alt, der har dit navn på det eller noget , der giver en indikation af, hvem du er og hvad du vil. For eksempel kan du spise pizza en gang om ugen , du havde et abonnement til et fitnesscenter og behøver ikke et tilbud om at refinansiere dit realkreditlån . En kriminel kan bruge alle disse oplysninger til at kontakte dig , de mennesker du kender, eller at stjæle din identitet langsomt .
5 .

Tænk grundigt over sporet af fakta , som du efterlader dig derude om dine børn , din ægtefælle, kæledyr , de ting du kan lide eller ikke lide din fortid , din nutid og din fremtid . Du ved aldrig, hvem der kan holde øje med .


Kommentarer

link:

  • Lendo
  • Om os
  • Advertising
  • Fortæl redaktionen
  • Få nyhedsbreve
  • RSS-feed

Redaktør: Karin Nyberg
Nyheder redactor: Morten Christofferse

Kundeservice: Stig Sørensen,
Flemming Salomon

Tel: +45 99 99 99 80
Fax: +45 99 99 99 88

© Copyright 2013-2014 www.sundhedguide.com - All rights reserved.