hvordan man forebygger lus

Lus er grim små skabninger . Det er en almindelig misforståelse , at dem med god hygiejne er immune over for lus . Der er dog nogle enkle trin til at tage for at hjælpe Ward på en mulig angreb :

1
Watch . hvad du slid . Deling hovedet påklædning er én måde at kontrakten lus . Sørg for at du kun bære din egen tøj , så den ikke hente lus fra en anden person .
2 .

Tag din pude med dig . Når du rejser , og er nødt til at bo på et hotel , spiller det sikkert og tage din pude med dig . Hoteller er nødt til at vaske deres seng , men det er bedre at forebygge end at helbrede .
3 .
Skru op for varmen ! Lus og deres æg er ikke behageligt i høj varme miljøer . Hvis du har mistanke om din seng eller tøj kan være inficeret , sætte dem i tørretumbler på høj varme , hvis dit tøj tillader det .
4 .
fange nogle stråler . Selv om dette kan være mere behandling end forebyggende , ikke lus ikke kan lide lys . Det er derfor folk med lange tykke hår er mere modtagelige for lus end dem af os med ringe eller ingen hår .

5 .
Vask , skyl , gentag . Normal vask vil generelt ikke slippe af med en lus angreb , men det vil afskrække en . Giv ikke lus mulighed for at blive fortrolig . Vask dit hår på en regelmæssig basis , og endda bruge en forebyggende shampoo , hvis du er under mistanke.


Kommentarer

link:

  • Lendo
  • Om os
  • Advertising
  • Fortæl redaktionen
  • Få nyhedsbreve
  • RSS-feed

Redaktør: Karin Nyberg
Nyheder redactor: Morten Christofferse

Kundeservice: Stig Sørensen,
Flemming Salomon

Tel: +45 99 99 99 80
Fax: +45 99 99 99 88

© Copyright 2013-2014 www.sundhedguide.com - All rights reserved.