hvordan man kan blive på din medicin

Tager dagligt medicin tager nogle at vænne sig til . Hvis du ligesom mig , kan det være svært at acceptere det faktum, at du selv skal være på medicin . Husk, at din læge har ordineret medicin til en grund , og hvis du giver det en chance , vil du begynde at føle bedre med tiden . Der er nogle ting, du kan gøre for at hjælpe integrere din medicin i din daglige rutine :

1 .
Tænk på dette som enhver anden ny vane . Det tager et par dage eller uger , før det bliver bare en anden lille ting du skal gøre hver dag. Husk hvor vigtigt dit helbred er, og gøre at tage din piller en prioritet .
2 .

Sæt pillen flasken ( r ) lige ved siden af noget , du bruger hver dag . Tandbørste , barbermaskine , bilnøgler , osv. Hvis du har små børn, sørg for at det er i en sikker , utilgængeligt sted , men vælge et sted , der er synlig for dig . Jeg holder mine i skabet ved siden af min kaffe krus .
3 .
Hvis du tager mere end en medicin på forskellige tidspunkter , holde en dagbog . Bare lave en lille note , så du ikke behøver at gætte , om du virkelig har taget den sidste dosis . Registrere den tid , og hvad du tog . Dette er virkelig hjælper , når du først er startet ud og du har problemer med at holde alt lige .
4 .
Indstil en påmindelse alarm på dit ur eller mobiltelefon .

5 .
Hvis du har en værelseskammerat , bede dem om at minde dig om . Hvis du bor alene , så spørg en nær ven eller slægtning til at give dig en hurtig opringning til at minde dig .


Kommentarer

link:

  • Lendo
  • Om os
  • Advertising
  • Fortæl redaktionen
  • Få nyhedsbreve
  • RSS-feed

Redaktør: Karin Nyberg
Nyheder redactor: Morten Christofferse

Kundeservice: Stig Sørensen,
Flemming Salomon

Tel: +45 99 99 99 80
Fax: +45 99 99 99 88

© Copyright 2013-2014 www.sundhedguide.com - All rights reserved.