hvordan man kan fjerne ridser fra briller sikkert

Ligegyldigt hvor forsigtig man er , linserne i dine briller altid synes at blive ridset . Ridser kan være mindre eller større . Det er faktisk ligegyldigt , hvordan dine briller får ridset , den nederste linje er, at du gerne vil have det ridser fjernes-uden at det koster dig for meget . Der er et par let kan indhentes produkter , der kan fjerne de fleste af ridser i løbet af få minutter :

1 .
fleste moderne linser er lavet af plastic , og de fleste objektiver er belagt . Påfør Armour-Etch ved siden af din ridset lygteglasset hvis bunden kun til anti -refleks belægning , der er på linsen . Det er belægning og ikke selve linsen , der er ridset i mange tilfælde. Påfør Armour-Etch ( findes på Michael 's og de fleste hobby butikker) med en vatpind . Lad det tørre og gnid ud med en mikrofiber klud . Må ikke anvendes på glas linser eller lade den røre en metalramme .
2 .

Fjern dybere ridser ved at anvende en lille mængde af glatte ikke-slibende tandpasta til din linse . Gnide i en cirkulær bevægelse med en ren microfiber klud og brug kun et let tryk . Fortsæt i 10 til 15 sekunder og derefter vaske tandpastaen under rindende vand . Hvis ridser tilbage, gentages processen. Dette vil fjerne ridset belægning og vil også fjerne overfladisk ridser i selve linsen .
3 .
Påfør en lille DAB af guldsmedens rouge ( fås fra en smykke butik ) på siden af dit linse med ridser . Gnide i en cirkulær bevægelse med en ren mikrofiber klud . Brug kun moderat tryk . Gnide i 20 sekunder og vaskes under rindende vand . Hvis ridser tilbage, gentages processen .
4 .
Køb en cd /dvd reparationssæt . I sættet , vil du finde en spray flaske et rengøringsmiddel . Spray dine objektiver med denne rengøring løsning og gnid dine linser ved hjælp af en cirkulær bevægelse med en mikrofiber klud . Vask dine linser under rindende vand . Gentag hvis ridser ikke er helt fjernet .

5 .
Hæld et par dråber af ammoniak på dine linser og gnid med en mikrofiber klud . Ridser skulle forsvinde , især lavvandede ridser i belægningen .

gode råd og advarsler


 • Uanset hvordan du reparere ridser i dine objektiver , den belægning, der oprindeligt kom med dine briller vil blive fjernet . Må ikke bekymre dig . Dette vil ikke påvirke din recept på nogen måde.
 • Hvis ridser er for dybt til at blive fjernet af nogen af disse metoder , betyder det linserne skal sendes tilbage til din optiker . De kan kræve udskiftning .

 • Kommentarer

  link:

  • Lendo
  • Om os
  • Advertising
  • Fortæl redaktionen
  • Få nyhedsbreve
  • RSS-feed

  Redaktør: Karin Nyberg
  Nyheder redactor: Morten Christofferse

  Kundeservice: Stig Sørensen,
  Flemming Salomon

  Tel: +45 99 99 99 80
  Fax: +45 99 99 99 88

  © Copyright 2013-2014 www.sundhedguide.com - All rights reserved.