hvordan man kan forstå to steder , der kan give dit barn diarré

Selv om virus forårsager de fleste tilfælde af diarré hos børn , kan mere alvorlige tilfælde af diarré forårsaget af bakterier eller protozoer . Her er to steder , hvor børn kan blive udsat for mere alvorlige former for diarré sygdom
1 .
Hvis du har et barn , chancerne er han eller hun har oplevet en episode eller to af diarré . Selv om virus forårsager diarré hos børn i de fleste tilfælde kan undertiden bakterier være den skyldige . Når bakterier er årsag til symptomerne kan være mere alvorlige med feber og blodig afføring til tider til stede. Selv om det i mange tilfælde er kilden til bakterierne ikke er kendt , er der flere kilder til diarré producerende bakterier, der ikke er så kendte . En artikel offentliggjort i det medicinske tidsskrift Family Practice News viser, at to kilder af bakterier , der kan forårsage diarré hos børn er petting gårde og swimmingpools .
2
Petting zoologiske haver : . ? En årsag til diarré hos børn
Mens de fleste forældre ikke tøve med at tage deres børn til en børnezoo at interagere med dyrene , i henhold til denne artikel , at mange petting zoologiske haver , især dem, der er afholdt i midlertidige steder , ikke har god hygiejne og kan være kilden til diarré bakterier . Plus , er børn tilbøjelige til at kæledyr eller fodre dyrene og derefter holde deres hænder i munden , før de har en chance for at vaske dem . Det er nemt at se, hvordan denne praksis kan være en vigtig årsag til diarré hos børn

3
Svømmebade : . ? Kan de forårsager diarré hos børn
svømning puljer kan være en anden kilde til diarré hos børn . Selv om det er almindeligt er mente, at klor i poolen dræber de fleste bakterier og andre diarré forårsager skadedyr , er dette ikke altid tilfældet . En kilde til diarré sygdom kendt som Cryptosporidium er en protozo , der er resistente over for klor . Der har været rapporter om udbrud af Cryptosporidium -infektion blandt børn som følge af badning i inficerede pools . Børn ofte sluge små mængder af pool vand, som kan indeholde denne protozo eller andre bakterier, der er resistente over for klor og kan gå på at udvikle et alvorligt tilfælde af diarré .
4 .
How do you undgå risikoen for diarré og stadig give dit barn at have det sjovt ?
Forebyggelse diarré hos børn , mens besøger en børnezoo kan være så simpelt som at sikre , at dit barn vasker sine hænder grundigt efter petting de dyr og instruere ham ikke at lægge sine hænder ind i munden eller på jorden , hvor afføring kan være til stede . Lad ikke dit barn til at spise eller drikke når de er på en børnezoo . Børn yngre end fem år gamle , bør undgå at berøre dyrene , da deres immunforsvar ikke er så udviklet , og de kunne opleve flere alvorlige symptomer .
5 .

Hvad reducere risikoen for diarré hos børn på swimmingpools ?
For at mindske risikoen for, at svømme i en pulje kan forårsage diarré hos dine børn , overvåge dit barn tæt og tillader ikke dit barn at svømme , hvis han har diarré . Sørg for, at puljen er rene og velholdte , og at forældre ikke bleskift i nærheden af vand . Tage dine børn til hyppig badeværelse pauser kan bidrage til at forebygge pool forurening med bakterier, som kan forårsage diarré hos børn . Endnu bedre , få en lille baggård pulje til yngre børn for at undgå at udsætte dem for potentielle bakterier og parasitter ved offentlige puljer .
6 .
Det er dejligt for børn at have det sjovt , men ikke på bekostning af deres helbred . Ved at tage et par forholdsregler , kan du reducere risikoen for diarré hos dine børn og holde dem glade og sunde denne sommer .


Kommentarer

link:

  • Lendo
  • Om os
  • Advertising
  • Fortæl redaktionen
  • Få nyhedsbreve
  • RSS-feed

Redaktør: Karin Nyberg
Nyheder redactor: Morten Christofferse

Kundeservice: Stig Sørensen,
Flemming Salomon

Tel: +45 99 99 99 80
Fax: +45 99 99 99 88

© Copyright 2013-2014 www.sundhedguide.com - All rights reserved.