hvordan man kan give en fodmassage under graviditeten

Fødderne er under et stort pres og pres under graviditeten , hvilket kan resultere i mild til svær ømhed , smerte og spænding . En fod massage udført på en regelmæssig basis kan hjælpe med at bringe lindring , uanset om givet af dig eller en partner . Graviditet er det perfekte tidspunkt for en fodmassage , så får en tryg og komme ud af massageolie . Lad din partner forkæle dig i denne tid , eller forkæl dig selv :

1
Gnid en lille mængde af massage olie i . dine hænder , før de giver fodmassage . Dette varmer olie , hvilket fører til varmere fødder , dybere afslapning og bedre cirkulation . Mange gravide kvinder lider af dårlig cirkulation i fødder , og varmes olie kan bidrage til at stimulere blodgennemstrømningen .
2 .

Streg toppen af foden med faste langsomme bevægelser , ved hjælp af dine tommelfingre til at anvende pres på undersiden af foden . Begynd på tæerne og bevæger sig langsomt ned til anklen , så gentag flytter den modsatte retning . Gentag tre gange på toppen og bunden af foden .
3 .
Cup hælen med den ene hånd . Drej anklen mindst tre gange i hver retning med den anden hånd . Denne bevægelse vil løsne stive led og slapper trætte fødder , som ofte ledsager graviditeten.
4 .
fast træk hver tå , begyndende med storetåen , ved at skubbe fingrene fra bunden af tå til den meget spids . Roll og klemme tå mellem pegefinger og tommelfinger , og derefter gentage med hver enkelt tå . Denne bevægelse slapper trætte fødder og stimulerer blodtilførslen til selve spidsen af tæerne .

5 .
Knyt hånden ind i en knytnæve og bruge knoerne til at glide langs bue af foden , fra bolden til hæl og ryg. Gentag mindst fem gange på hver fod . Under graviditeten , kan buen af foden smerte og bliver anspændt . Dette forslag er med til at lindre eventuelle tilknyttede ubehag .
6 .
Afslut fodmassage ved at gentage de strøg bevægelse , der er beskrevet i Trin 2 .

gode råd og advarsler • Mandelolie kan erstattes , hvis massage olie ikke er tilgængelig .
 • Der har været spekulationer om, at en fodmassage under graviditeten kan fremkalde arbejdskraft . Men der er ingen videnskabelige beviser til at bakke denne påstand . Hvis du er bekymret , så tal med din læge først for at sikre en fodmassage er sikkert for dig .

 • Kommentarer

  link:

  • Lendo
  • Om os
  • Advertising
  • Fortæl redaktionen
  • Få nyhedsbreve
  • RSS-feed

  Redaktør: Karin Nyberg
  Nyheder redactor: Morten Christofferse

  Kundeservice: Stig Sørensen,
  Flemming Salomon

  Tel: +45 99 99 99 80
  Fax: +45 99 99 99 88

  © Copyright 2013-2014 www.sundhedguide.com - All rights reserved.