hvordan man kan håndtere under en krise graviditet

At lære at håndtere en uplanlagt graviditet er ikke altid let . For mange kvinder deres bange og forvirrede og deres ikke sikker på , hvad de skal gøre. Der er støtte derude og ressourcer for dig :

1
Det første du skal gøre , er at finde støtte . Der er mange måder at gøre dette . Du kan fortælle en nær ven , rådgiver i kirken , forældre . Du har brug for nogen at snakke med , nogen, der vil lytte og forstå, hvad du går igennem .
2 .

Det næste skridt er at beslutte , hvad dine muligheder er . Dette bør være en lang beslutningsproces . Du bør finde ud af dine muligheder og se, hvad hver valgmuligheder består af . Du er nødt til at spørge dig selv spørgsmål som , " Kan jeg leve med denne beslutning ? ", " Vil denne beslutning virkning mig følelsesmæssigt, psykisk eller endda fysisk ? " For mange kvinder , de finder det nyttigt at finde Krise graviditet centre , hvor de tilbyder gratis rådgivning , graviditetstest , ultralyd og ressourcer . Dette er en livsændrende beslutning uanset hvad du beslutter dig , bør ikke gøre det alene .
3 .
Hvis du har brug for øjeblikkelig hjælp , kan du også ringe til en Krise Graviditet Support hot line . Ressourcen hjemmeside nedenfor vil give dig de oplysninger du har brug for at finde støtte under graviditet .


Kommentarer

link:

  • Lendo
  • Om os
  • Advertising
  • Fortæl redaktionen
  • Få nyhedsbreve
  • RSS-feed

Redaktør: Karin Nyberg
Nyheder redactor: Morten Christofferse

Kundeservice: Stig Sørensen,
Flemming Salomon

Tel: +45 99 99 99 80
Fax: +45 99 99 99 88

© Copyright 2013-2014 www.sundhedguide.com - All rights reserved.