hvordan man kan holde hovedet lus i at komme tilbage

Mens lus er ikke farlige og ikke spredes sygdommen , er de ekstremt svære at slippe af med og kan føre til en intens kløe , hudirritation , og hudinfektion . Ifølge den Nemours Foundation , er børn i alderen 3 og 12 er mest tilbøjelige til at fange lus . Symptomer på hovedlus omfatter ridser , små røde sår på hovedet , og tilstedeværelsen af små , hvide specs i håret . Disse specs er udklækket lus æg , og de er typisk nemmere at se end den faktiske hovedlus .
The American Academy of Pediatrics , at hovedlus angreb er ikke et resultat af dårlig hygiejne og alle socioøkonomiske grupper er lige ramt . Forebyggelse af lus i skole-alderen børn er vanskelig , men en tidlig identifikation og behandling er vigtig for at forhindre andre familiemedlemmer fra at fange lus :

1 .
Brug en lus shampoo på ethvert medlem af din husstand . Selv om nogle familiemedlemmer ikke synes at være inficeret, kan nits være til stede i håret og føre til reinfektion .
to .

Fjern eventuelle resterende nits i håret efter brug af lus shampoo . Mest over-the- counter produkter omfatter en særlig nit kam , som er meget effektiv til at fjerne nits fra hår . En regelmæssig bøde tand kam virker lige godt .
3 .
Undgå at vaske dit barns hår i to dage efter behandling med en medicineret shampoo , og aldrig bruge en hårtørrer på hår , der er blevet behandlet , som ingredienser i nogle medicineret shampoo er brandfarligt .
4 .
Forkæl hele dit hjem ved opblødning børster i meget varmt vand i ti minutter , vask al strøelse i huset i vand, der er mindst 130 grader F , rensning poster , der ikke kan maskinvaskes i maskinen , og grundigt støvsugning tæpper , møbler , og madrasser . Elementer , der ikke kan renses kan plomberes inden for et lufttæt plasticpose til to uger.

5 .
Husk at vaske dit barns tøjdyr . Forældre ofte overser udstoppede dyr , når de forsøger at fjerne lus fra hjemmet . Udstoppede dyr dit barn sover med eller holder på sin seng er meget sandsynligt, befængt med lus . Vask dem i vaskemaskinen i meget varmt vand , eller forsegle dem i plast i to uger eller længere , før den tillader dit barn at lege med dem igen .
6 .
Gentag behandlingen på håret en uge efter den første anvendelse af lus shampoo . Dette giver dig mulighed for at fange nogen lus , der kan have udklækket fra nits savnet under den indledende behandling .
7 .

Check hvert medlem af din husstand for lus og luseæg hver 3-4 dage, før alle i hjemmet har testet negative for lus i mindst 4 uger .
8 .
Lær dine børn at undgå at dele kamme , børster , hatte og jakker med andre børn i skolen . De fleste børn fange lus fra deres klassekammerater på grund af nærheden af børn til en anden , og det faktum, at undervisningslokalerne normalt lade personlige ejendele i lukkede rum .
9 .
Ring til skolen , hvis dit barn bliver inficeret med lus flere gange i samme skoleår . Insister på, at dit barn får lov til at holde hende jakke og andre personlige tilhørsforhold i et sikkert sted , og forlange, at andre børn i klassen er gentages til lus , før de giver dit barn til at vende tilbage til skolen .

Tips og advarsler


 • medicinerede lus behandlinger bør aldrig anvendes til børn under to år . Nit og lus skal fjernes ved håndkraft .

 • Kommentarer

  link:

  • Lendo
  • Om os
  • Advertising
  • Fortæl redaktionen
  • Få nyhedsbreve
  • RSS-feed

  Redaktør: Karin Nyberg
  Nyheder redactor: Morten Christofferse

  Kundeservice: Stig Sørensen,
  Flemming Salomon

  Tel: +45 99 99 99 80
  Fax: +45 99 99 99 88

  © Copyright 2013-2014 www.sundhedguide.com - All rights reserved.