hvordan man kan holde vulva hud sund

Vulva er de synlige dele af de eksterne kvindelige kønsorganer . Vulva er den del af den kvindelige kønsorganer folk normalt refererer til som vagina . Kvindelige kønsorganer er selvrensende . Sekreter , der kommer ud af skeden renser skeden . Sæbe, vaskepulver og cremer er unødvendige for vulva sundhed og kan forårsage hudirritation . Vulva hud er følsom . Skånsom rensning og pleje er nødvendig for optimal vulva sund hud :

1 .
Rens vulva dagligt med rent , varmt vand . Undgå at bruge varmt vand , som kan irritere den sarte hud . Hvis du har en hånd spray dyse i dit brusebad , kan du sprøjte vulva direkte med vand . Vær omhyggelig med ikke at sprøjte vand i skeden . Hvis du ikke har en hånd spray dyse , kop hånden til at fylde den med vand og hæld vand på din vulva . Masser blidt vulva at løsne tørret sekret og Smegma . Massage fra front til bagsiden , mod anus , for at undgå forurening af skeden og urinrøret med tarmbakterier .
2 .

Efter afrensning , lad vulva lufttørre eller blidt klap området tør med en blød ren klud .
3 .
Fjern Smegma akkumulering dagligt . Smegma er en tyk hvid substans , der er lavet af en kombination af døde hudceller og talg . Nogle kvinder producerer mere Smegma end andre . Hvis Smegma ikke er regelmæssigt rengøres fra vulva , lugt og hudirritationer kan udvikle eller Smegma venstre under klitoris hætten kan føre til klitoris vedhæftning . Klitoris friktion , når klitoris emhætten bliver holdt sig til klitoris på grund af hærdet Smegma . Undersøg vulva dagligt med en hånd spejl for at kontrollere Smegma . Tjek for Smegma omkring skamlæber og under klitoris kølerhjelmen . Fjern forsigtigt Smegma ved hjælp af en vatpind fugtet med vand eller E-vitamin olie .
4 .
Bær løstsiddende 100 procent bomuld undertøj . Bomuld er et åndbart materiale, der muliggør lufttilførslen til vulva huden . Luftstrøm er nødvendig for at bevare et sundt kønslig miljø . Undertøj bør løstsiddende for at undgå friktion . Stramt undertøj gnider vulva huden og kan forårsage irritation . I skridtet af undertøj skal være hvidt. Farvede materialer indeholder farvestoffet , der kan forårsage irritation i vulva -området .

5 .
Brug uparfumeret hvidt toiletpapir . Både duft og farve forårsager irritation af sarte vulva . Forsigtigt klappe vulva med toiletpapir efter toiletbesøg for at undgå irriterende friktion og forureningen af skeden med tarmbakterier .
6 .
Moisturize en tør eller irriteret vulva med E-vitamin olie . Vitamin E olie fugter huden og giver en beskyttende barriere mellem huden og uden irriterende . Hvis vulva er ikke tør eller irriteret , anvende E-vitamin olie er unødvendig .

gode råd og advarsler • Parfumeret pulvere og sprays er unødvendige for vulva lugt . De er ikke blot unødvendig , kan de give hudirritation , som fører til vulva lugt . Skånsom rensning er alt , hvad der kræves for at opnå optimal vulva hudens sundhed . Et rent og sundt vulva ikke har en dårlig lugt .
 • Denne artikel er kun til orientering og er ikke beregnet til at fungere som eller erstatte lægelig rådgivning . Vulva hudirritation kan være forårsaget rense eller mere alvorlige tilstande såsom bakteriel eller seksuelt overførte infektioner . Altid søge råd hos en læge , når helbredsproblemer udvikle sig.

 • Kommentarer

  link:

  • Lendo
  • Om os
  • Advertising
  • Fortæl redaktionen
  • Få nyhedsbreve
  • RSS-feed

  Redaktør: Karin Nyberg
  Nyheder redactor: Morten Christofferse

  Kundeservice: Stig Sørensen,
  Flemming Salomon

  Tel: +45 99 99 99 80
  Fax: +45 99 99 99 88

  © Copyright 2013-2014 www.sundhedguide.com - All rights reserved.