hvordan man kan lindre mindre forbrændinger

Burns er de mest smertefulde sår , der er. Almindeligt bagepulver og en DAB af vand vil berolige brænde væk .
jeg først opdagede denne metode , når jeg ved et uheld lagde min hånd på en tændt cigaret . Jeg søgte denne blanding , og den smerte straks begyndte at lette .
Siden da har jeg brugt det flere gange . Den sidste gang jeg brugte den jeg havde samlet op et varmt strygejern stegepande . Greb , at ting med min venstre hånd . Jeg naturligvis straks faldt det . Det var meget smertefuldt . Jeg fik en kasse med bagepulver ud af køleskabet og noget vand og lidt justeringer , jeg havde min blanding .
Det føltes så godt . Det tog næsten en time af at fortsætte anvende det, før det er helt stoppet brændende . Jeg ville sætte nogle på , ville det stoppe ondt i et par minutter . Senere ville stikke igen . Men efter et stykke tid stoppede helt . Det var en temmelig dårlig brænde , men ingen vabler nogensinde syntes :

1 .
Læg 2 spsk bagepulver i en lille skål .
2 .

Tilføj en dab af vand og røre . Du er på udkig efter en tyk pasta . Virkelig fugtig , men ikke løbende .
3 .
Når det er opnået , anvende blandingen brænde med din fingerspids . Spred det jævnt . Du vil blive overrasket over hvordan det vil tage brodden væk . Hold anvende det som nødvendigt .

gode råd og advarsler


 • Det er fantastisk for mindre forbrændinger og det hjælper og lindrer svie væk .
 • Denne information er for uddannelse og ikke lægelig rådgivning .

 • Kommentarer

  link:

  • Lendo
  • Om os
  • Advertising
  • Fortæl redaktionen
  • Få nyhedsbreve
  • RSS-feed

  Redaktør: Karin Nyberg
  Nyheder redactor: Morten Christofferse

  Kundeservice: Stig Sørensen,
  Flemming Salomon

  Tel: +45 99 99 99 80
  Fax: +45 99 99 99 88

  © Copyright 2013-2014 www.sundhedguide.com - All rights reserved.