hvordan man kan øge gode kolesterol i din kost

Ønsker du at spise de ting, som har det gode kolesterol ikke de dårlige ? Det kan være svært at finde de fødevarer, du er meningen at spise for at få det gode kolesterol . Der er masser af ting, du kan spise eller tage for at øge din gode kolesterol
1 .
Spis mere fisk
Fisk er meget høj i det gode kolesterol og lavt i dårligt kolesterol . Det har meget lidt fedt at så du ikke behøver at føle sig dårligt at spise det mere . Du kan tage fiskeolie piller , hvis du ikke kan lide at spise fisk , vil du få den samme ud af det .
2 .
Gå nødder
Nødder er et fantastisk sted at finde gode kolesterol . Det er et godt sted at finde højt proteinindhold til . Du kan tilberede med dem eller bare spise dem . Prøv at spise salt gratis , du måske ikke ønsker at få alt det salt i din kost . Nødder kan være stor snacks , når du er sulten for . Jordnøddesmør er god til at bare bruge den fedtfattig én.

3 .
Spis en avocado
Spise en avocado om dagen kan holde lægen væk . Denne lille frugt er en af de bedste ting , du kan spise for at øge din gode kolesterol . Du kan sætte det i salat , på en sandwich r spiser det bare med salt og peber på den . Avocado vil gå dårligt hurtig så bare købe , hvad du kan spise i en uge til salg dine penge .


Kommentarer

link:

  • Lendo
  • Om os
  • Advertising
  • Fortæl redaktionen
  • Få nyhedsbreve
  • RSS-feed

Redaktør: Karin Nyberg
Nyheder redactor: Morten Christofferse

Kundeservice: Stig Sørensen,
Flemming Salomon

Tel: +45 99 99 99 80
Fax: +45 99 99 99 88

© Copyright 2013-2014 www.sundhedguide.com - All rights reserved.