hvordan man kan slippe af med en neglebidende lidelse

Neglebidende er en meget almindelig lidelse , der kan påvirke næsten alle . Dette omfatter både hanner og hunner , børn , teenagere og voksne . Neglebidende lidelse indebærer hyppige tygge af neglene , neglebånd og huden omkring neglene . De fleste personer , der bider negle at gøre det ubevidst . Selv neglebidende kan synes som en harmløs vane , bør lidelsen være adresser , så snart det opdages . Nogle negle biters i sidste ende vil stoppe bider deres negle . Men der er flere metoder til at hjælpe dem, der finder det vanskeligere at bryde den vane .

1 .
Identificere og løse alle kilder til stress . Neglebidende lidelse udvikler sig primært som en reaktion på stress eller angst . Dette gælder især for børn . Løsning af eventuelle stress , angst , eller angst kan hjælpe nogle mennesker til at stoppe bide deres negle . Hvis det ikke er muligt helt at løse problemet med det samme , at tale med nogen om det også kan hjælpe .
to .

Bevar udseendet af dine negle . Over tid , neglebidende lidelse kan forårsage negle til at blive misdannet . Negle , der er velholdte og striglet dog kan afskrække nogle personer fra disfiguring dem . Hold neglene pænt klippede og arkiveret . Klip off enhver hænge negle , der kan opmuntre neglebidende .
3 .
Erstat neglebidende med en anden handling . Hver gang neglebidende opstår , bekæmpe trangen ved at indgå i en anden aktivitet . Selv om det kan kræve en vis viljestyrke , en udskiftning aktivitet , der involverer hænder ( som f. eks klemme en stressbold ), kan distrahere nogle fra at bide deres negle .
4 .
Prøv at bruge produkter, der er designet til at hjælpe med at stoppe søm bidende . Sommetider viljestyrke er ikke nok til at gøre en individuel stop bider deres negle . Mange forhandlere sælger produkter, der har en dårlig smag , og som kan anvendes på neglene for at hjælpe modvirke den vane . Nogle af disse produkter også har ingredienser, der er godt for neglene til at hjælpe med at reparere nogle af de skader .

5 .
Brug handsker , hvis nødvendigt. Nogle personer med svære tilfælde af neglebidende lidelse kan finde det meget vanskeligt at bryde den vane . I sådanne tilfælde , at handsker over hænderne forhindre adgang til negle kan hjælpe disse personer til at langsomt at slippe af med deres neglebidende lidelse .

gode råd og advarsler


 • Spørg dem omkring dig om hjælp . Dem, der ikke mærke til, når de bider deres negle kan bede et familiemedlem , en ven eller kollega for at informere dem, hver gang den bidende begynder .
 • Hvis der ikke gøres noget , kan alvorlige tilfælde af neglebidende lidelse årsag nogle personer til at bide deres negle , indtil de begynder at bløde . Neglebidende lidelse kan forårsage infektioner for at udvikle sig på neglene eller i munden .

 • Kommentarer

  link:

  • Lendo
  • Om os
  • Advertising
  • Fortæl redaktionen
  • Få nyhedsbreve
  • RSS-feed

  Redaktør: Karin Nyberg
  Nyheder redactor: Morten Christofferse

  Kundeservice: Stig Sørensen,
  Flemming Salomon

  Tel: +45 99 99 99 80
  Fax: +45 99 99 99 88

  © Copyright 2013-2014 www.sundhedguide.com - All rights reserved.