hvordan man kan stoppe overdreven sveden naturligt

Overdreven sveden kan være en ubehagelig og til tider pinlig tilstand-så pinligt , at man ikke måtte ønske at søge behandling uden for hjemmet . Heldigvis er der nogle teknikker , der kan bruges til at stoppe overdreven sveden naturligt :

1 .
Reducer dit stress -niveau så meget som muligt og lære stresshåndtering teknikker . Stress og angst er den hyppigste årsag til overdreven sveden . Stop hvad du gør, og tæl derefter langsomt til 10 , når følelsen antsy til at holde din sved kirtler i skak .
2 .

Anvend antitranspirationsmidler til områder af kroppen , der er tilbøjelige til overdreven sveden . Disse virker bedre end deodoranter , som kun maskere kropslugt . Køb antiperspiranter , der indeholder aluminiumklorid for maksimal effektivitet .
3 .
Drik den anbefalede mængde af otte 8- ounce glas vand hver dag . Sørg for, at det er koldt vand , så at det vil arbejde effektivt på at holde din kropstemperatur nede.
4 .
Bær løstsiddende tøj . Beklædningsgenstande , der passer også lunt kan fælde i varmen , få dig til at svede mere voldsomt .

5 .
Undgå at spise krydret mad , løg og hvidløg . Disse fødevarer kan øge svedproduktionen i kroppen når det indtages .
6 .
Drik en kop af salvie te to gange dagligt , helst om morgenen og aftenen . Denne te virker til at holde sved kirtler fra arbejde for hårdt , at reducere mængden af sved , de producerer .


Kommentarer

link:

  • Lendo
  • Om os
  • Advertising
  • Fortæl redaktionen
  • Få nyhedsbreve
  • RSS-feed

Redaktør: Karin Nyberg
Nyheder redactor: Morten Christofferse

Kundeservice: Stig Sørensen,
Flemming Salomon

Tel: +45 99 99 99 80
Fax: +45 99 99 99 88

© Copyright 2013-2014 www.sundhedguide.com - All rights reserved.