hvordan man kan undgå kvalme under graviditet

Den frygtede virkninger af graviditet relaterede kvalme , også kendt som " morgenkvalme " , kan være en demoraliserende sideeffekt af en af de lykkeligste tider i en kvindes liv . Men der er måder at minimere forekomsten af kvalme under graviditeten ved hjælp af et par simple teknikker :

1
<. br > Undgå stærke lugte . Virkelig intense dufte, ligesom det en våd hund , eller kogt fisk , kan fremkalde en overvældende bølge af kvalme . Undgå disse udløser dufte i dit eget hjem og få din partner gå foran dig og " vurdere "for disse dufte , når du er ude omkring i det offentlige .
2 .

Holde sig væk fra gasproducerende fødevarer . Disse fødevarer , herunder bønner , broccoli , blomkål , kål , agurker , salat , peberfrugter , surkål , løg , spinat , og andre , kan forårsage en stor produktion af colon gas , som fører til dårlig mave og kvalme . Men husk , at spise en sund og nærende kost for at bevare sundheden for din graviditet .
3 .
Undgå stegt , krydret og " tung " mad . Disse fødevarer er undertiden vanskeligt at fordøje og har tendens til at blive i mave-tarmkanalen i en længere periode . De kan forårsage en følelse af oppustethed og føre til kvalme .
4 .
Spis en snack i morgen . En simpel snack , spist , mens du stadig i sengen , siges at reducere episoder af kvalme . En servering af saltine crackers eller hele hvede toast kan tjene som en nem tidligt om morgenen snack til den gravide kvinde .

5 .
tage vitamin B6 som anvist . Nogle læger vil anbefale , at kvinder oplever kvalme , øge deres daglige indtag af vitamin B6 . Dette sker normalt i form af en vitamintilskud på 10 til 50 mg to til tre gange om dagen . Vær sikker på at høre din personlige sundhedspleje udbyder at se, om dette kan hjælpe dig .
6 .
Undgå følelsesmæssig stress . Den følelsesmæssige op-og nedture for at diskutere eller slås med andre kan føre til øget episoder af kvalme og opkastning under graviditet . Angst om den kommende fødsel kan også spille en rolle . Staying rolig og undgå unødvendige følelsesmæssige ked kan hjælpe dig med at undgå kvalme under graviditeten .


Kommentarer

link:

  • Lendo
  • Om os
  • Advertising
  • Fortæl redaktionen
  • Få nyhedsbreve
  • RSS-feed

Redaktør: Karin Nyberg
Nyheder redactor: Morten Christofferse

Kundeservice: Stig Sørensen,
Flemming Salomon

Tel: +45 99 99 99 80
Fax: +45 99 99 99 88

© Copyright 2013-2014 www.sundhedguide.com - All rights reserved.