hvordan man kan vågne op tidligere

Vil du finde mere tid i dag ? Brug for at få flere ting gjort rundt omkring i huset , men ved ikke, hvornår du vil gøre det ? Jeg havde nogle større produktivitet problemer, indtil jeg besluttede at stå op klokken 5 , hver morgen ! Problem løst , og her er hvordan jeg gjorde det

Du har brug for ! .
En alarm clock
Viljestyrke .
Valgfrit : Kaffe maskine med indbygget timer1
Det første skridt til at regulere din søvn bliver det sværeste , og du kommer til at hade . mig for at foreslå det , bandage så dig selv. Er du klar ? Sidder du ned ? Okay : Stop drikker koffein . Det kommer til at være svært, men koffein kan rode med din søvn cyklus , og at du føler dig mere træt , end du skal , når den er ude af dit system . Så stop . Kold tyrker . Bare gør det . Jeg ved, du kan !
2 .
Okay , så måske du kan ikke bringe dig selv at holde op . Få en kaffemaskine , der har en indbygget timer og sæt den hver aften før du går i seng for at brygge 15 minutter, før din wake- up tid . På den måde, du ved, du er nødt til at stå op , så kaffen ikke brænder , man vågner op til en stor duft , og du har lækre kaffe lige der venter på dig .
3 .

Indstil din alarm om natten . Hvis alarmen ikke virker , sætter den på den anden side af lokalet , så du er nødt til at komme ud af sengen for at slukke den . Hvis du har et lille værelse , sætte det på gangen . Dette får dig ud af sengen , og kan hjælpe med at bryde den vane med at trykke på Snooze-knap for mange gange .
4 .
Det betyder ikke arbejde, fordi du går tilbage i seng efter at dreje alarmen , eller måske alarmen er ikke højt nok ? Overveje en af de mange alternativer til at udfordre dine tanker eller vække dig på en måde, andet end støj . Se Ressourcer til et godt link til at hjælpe med dette .
5 .
Stå tidligt op hver morgen . Dette omfatter weekender ! Holde din krop på en konstant rytme hjælper med at skabe en slags " preset " i din hjerne , der i sidste ende vil have dig at vågne op lige før alarmen går endda ud .

6 .
Go i seng , når du er træt . Gør ikke et sæt tid spiser natten, men i stedet gå i seng, når du tror , du falder i søvn inden for de første 15 minutter efter om . Hvis du ikke kan sove , er du ikke træt , så du bør holde op . Kun gå i seng , når du er træt !

gode råd og advarsler


 • Det vil blive nemmere med tiden .
 • under en plan for hvad du vil gøre , når du står op , vil hjælpe med at holde dig motiveret til at holde op .
 • Modstå trangen til at gå tilbage i seng . Når du er oppe , holde op!

 • Kommentarer

  link:

  • Lendo
  • Om os
  • Advertising
  • Fortæl redaktionen
  • Få nyhedsbreve
  • RSS-feed

  Redaktør: Karin Nyberg
  Nyheder redactor: Morten Christofferse

  Kundeservice: Stig Sørensen,
  Flemming Salomon

  Tel: +45 99 99 99 80
  Fax: +45 99 99 99 88

  © Copyright 2013-2014 www.sundhedguide.com - All rights reserved.