hvordan man kommer til tidligt i seng

Er du konstant kæmper en kamp med dig selv at få mere søvn ? . Sådan endelig lære at komme til tidligt i seng
1 .
Er du en af de mange amerikanere , der ikke får nok søvn om natten ? Desværre , træthed næste dag er kun en negativ konsekvens af ikke at få en god nats søvn . Undersøgelser viser , at sover mindre end seks timer om natten kan øge risikoen for visse sygdomme, herunder hjertesygdomme og kræft . Hvis dette er tilfældet , kan det være tid til at lære nogle nye måder at komme tidligt i seng . Efter alle kan dit helbred afhænger det . Her er nogle tips , der kan hjælpe .
2 .
Lav Sleep en Prioriteret
Et eller andet sted undervejs , livet formentlig blev så travlt , at sove faldt ned på din prioriteringsliste. Hvis ja, er det tid til at revurdere Deres prioriteter af hensyn til din sundhed og velvære . Minde dig selv om , at hvis du ikke udvikler sund søvn vaner nu du kunne betale for det senere i form af alvorlige sundhedsproblemer. Når du virkelig forstår de sundhedsmæssige konsekvenser , vil du blive mere tilbøjelige til at foretage de nødvendige ændringer .

3 .
Forøg din Sleep Time Gradvist
Den bedste måde at komme til tidligt i seng og udvikle sundere søvn vaner er at øge din søvn tid trinvist . Hvis du pludselig beslutter at få syv eller otte timers søvn per nat , når du kun vant til fem eller seks , er der en god chance du vil opleve søvnproblemer . Prøv at gå i seng femten minutter tidligere for en to ugers periode . Når din krop har vænnet sig til dette, tilføj ekstra femten minutter ad gangen hver fjorten dage , indtil du sover mellem syv og otte timer hver nat . Du vil blive overrasket over , hvor meget bedre du føler .
4 .
Beløn dig selv for Stikning til dit nye Sleep Schedule
Efterhånden som du gradvist lægge femten minutters mellemrum til din søvn tidsplan , selv give et etableret seng tid hver nat . At tilskynde dig til at gå i seng på de etablerede tidspunkt , belønne dig selv den næste dag . Din belønning kunne være en cappuccino eller 30 minutter brugt på at læse dine yndlings bog . Dette vil yderligere styrke din indsats for at være disciplineret om at komme i seng til tiden .
5 .

gå i seng på samme tid hver aften
Folk der don 't få nok søvn normalt er tidsubegrænsede seng gange . Når de park sig foran deres computer eller fjernsyn , stimulering holder dem fra at føle søvnig indtil næste dag , når de skal trække sig ud af sengen . Efter følelse træt hele dagen , de som regel får en ny vind om natten, og gentag processen forfra . Hold dig til samme sengetid hver aften , selv i weekenderne . Dette er den mest effektive måde at træne din krop til at hvile .
6 .
Sluk alle distraktioner på et bestemt tidspunkt
På din etableret sengetid , afskaffe alle distraktioner , der kan holde dig vågen . Sluk for computeren , fjernsynet , og tage telefonen ud af krogen . Sørg for, at dit soveværelse er mørkt , komfortable , og bidrager til at sove . Må ikke få det til en vane at læse eller se fjernsyn i sengen . Træn din hjerne til at slappe af og stoppe med at tænke på et bestemt tidspunkt .
7 .
Den nederste linje ? Den enkleste måde at komme til tidligt i seng , er at gøre det til en prioritet, og øge din søvn tid trinvist . Bare forestil dig hvor meget bedre du kommer til at føle .


Kommentarer

link:

  • Lendo
  • Om os
  • Advertising
  • Fortæl redaktionen
  • Få nyhedsbreve
  • RSS-feed

Redaktør: Karin Nyberg
Nyheder redactor: Morten Christofferse

Kundeservice: Stig Sørensen,
Flemming Salomon

Tel: +45 99 99 99 80
Fax: +45 99 99 99 88

© Copyright 2013-2014 www.sundhedguide.com - All rights reserved.