hvordan man siger bønner

Du har besluttet at læse dette for at finde ud af , hvordan man siger bønner , right ? Der er ingen faste måder , der kan liste den præcise måde at bede , da det er sådan en personlig begivenhed . Mine tanker følger , der kan måske opmuntre dig, så du vil sige bønner på din egen måde
1
Anyway , at en person vælger at bede til Gud i deres skabelse er en personlig beslutning . Min Gud giver mig evigt liv ved at følge hans direktiver , de 10 bud , og efter at have tro . Jeg kan sige bønner til min guddom i en gruppe med andre eller helt alene . Jeg behøver ingen opfordring til at bede i en særlig plads .
2 .
Bønner kan siges højt eller privat til Gud , bare jer to . Du kan stille fuldkomne dine ønsker og andragender , hvor nogensinde du tilfældigvis på det tidspunkt . Du behøver ikke være på dine knæ , heller ikke du nødt til at lukke øjnene eller noget andet at bede . Du kan være iført noget eller intet at bede til Gud . Husk han gjort dig , ikke dit tøj , hår gøre, eller hvad du kører .

3 .
Særlige ord eller måder at bede behøver ikke at være lært for Gud til at acceptere jeres bønner . Vi kan snakke i vores egen stemme og sprog uden nogen generalprøve af nogen art . Ja , bede er meget individuelt og en vidunderlig personligt forhold til din maskine .
4 .
Nogle bønner er anmodninger i naturen , mens andre er i taksigelse for de velsignelser, du har haft skænket dig eller i det område, du bad om hjælp , og derefter fik det givet til dig . Synge, er med en glad hjerte til glæde for Herrens bøn . Enhver ære mod Gud , behager ham og er bøn .
5 .

Selv før du sige et par ord , Gud ved hvad der er på dit sind og i dit hjerte . Gud sendte sin eneste søn , Jesus , så Han kunne dø for vores synder én gang for alle . Alt hvad du nogensinde har gjort , har været gjort før . Forskellen nu med dig er , at du får valg at omvende sig og synd ikke mere , vælger at blive mere som Kristus . Dødelige kan ikke komme tæt på, men forsøger ikke at synde mere er , hvad vi bliver bedt om på jorden .


Kommentarer

link:

  • Lendo
  • Om os
  • Advertising
  • Fortæl redaktionen
  • Få nyhedsbreve
  • RSS-feed

Redaktør: Karin Nyberg
Nyheder redactor: Morten Christofferse

Kundeservice: Stig Sørensen,
Flemming Salomon

Tel: +45 99 99 99 80
Fax: +45 99 99 99 88

© Copyright 2013-2014 www.sundhedguide.com - All rights reserved.