hvordan man skal behandle med ADHD børn

ADHD ( Attention Deficit Hyperactivity Disorder ) er en betingelse , der er så svært for forældre og plejepersonale , som det er for de berørte børn . Ofte , hvad barnet oplever er svært for forældrene at forstå, fordi de har deres egne problemer som følge af sygdommen. Bortset fra at bekymre sig om den rigtige strategi for behandling af deres barn , skal de også klare livet på daglig basis , ingen medicin er en kur alle. På grund af den intensitet af følelser , som ledsager ADHD , skal forældrene finde en måde at klare de udfordringer, denne betingelse har bragt ind i deres liv .

hvordan man skal behandle ADHD Børn


1 .
Tal med barnets læge . Han vil blive en rock for dig , især i de første par måneder efter diagnosen . Han vil være i stand til at vejlede og uddanne dig om ADHD . Dette vil give dig indsigt i , hvad dit barn oplever , hvilket gør det lidt lettere for dig at forstå, hvorfor hun ikke kan sidde stille eller hvorfor hun ikke følger op på vejledningen . Han kan også være i stand til at tilbyde nogle klare mekanismer , som vil få dig gennem de mere vanskelige øjeblikke .
2 .

Tal med barnets lærer . Når en diagnose er på plads , ophold i tæt kontakt med dit barns lærer . Hun kan være i stand til at fortælle dig , hvilke teknikker hun bruger i klasseværelset til at omdirigere dit barns opmærksomhed på en bestemt opgave , hvordan man kan holde ham siddende , og hvilke incitamenter hun bruger til at hjælpe ham lytte . Altid huske på , at underviserne generelt har mere erfaring beskæftiger sig med ADHD børn end du gør , deres rådgivning er værd at tage
3
Find en ADHD støtte gruppe . . Mange online-support grupper oprettes specielt til forældre til børn med ADHD . Deres medlemmer tilbyde rådgivning og støtte til hinanden , så du ved, du er ikke alene . Dette er meget vigtigt , da mange forældre føler sig skyldig , fordi de synes, de bør ikke føle sig frustrerede over en tilstand, deres barn ikke kan kontrollere.
4 .
Lean på din ægtefælle . Når dit stressniveau har nået deres højdepunkt , så spørg din ægtefælle til at tage forældrerollen tøjlerne i et stykke tid , så du kan tage en time for dig selv . Gå en tur eller et drev . Besøge en ven . Gør hvad du behøver at gøre , så længe du komme væk fra situationen for et stykke tid . Dette giver dig mulighed for at komme hjem frisk og klar til at håndtere en ADHD barn, der ikke vil gå på vågeblus , eller som hellere vil tale og køre end at sidde og læse .

5 .
Skrive det ned . Føre en dagbog over situationer , der opstår , hvordan du håndteret dem , og resultaterne . Dette kan synes unyttigt , men det vil hjælpe ved at give dig en guide til følge og vise dig, hvad du kan prøve anderledes næste gang denne situation opstår . Hvis du har fundet en teknik , der gjorde din ADHD barn til at forblive siddende til aftensmad , for eksempel , kan du referere tilbage til din journal at bruge det igen næste nat . Hvis du har fundet en måde at instruere ham til at tage skraldet ud , og han gjorde det første gang , skriver det ned . Din dagbog kan også vise dig , at du håndterer situationer bedre , end du tror , du er .


Kommentarer

link:

  • Lendo
  • Om os
  • Advertising
  • Fortæl redaktionen
  • Få nyhedsbreve
  • RSS-feed

Redaktør: Karin Nyberg
Nyheder redactor: Morten Christofferse

Kundeservice: Stig Sørensen,
Flemming Salomon

Tel: +45 99 99 99 80
Fax: +45 99 99 99 88

© Copyright 2013-2014 www.sundhedguide.com - All rights reserved.