hvordan man skal håndtere en bryst absces og fortsætte med at amme eller pumpe

Lær , hvad tegnene er af bryst absces . Hvis du er nødt til at have foretaget en operation , hvad du kan forvente . Hvordan man kan tage vare på dig selv og dine bryster efter operationen
1 .
Bemærk , hvis du har en temperatur med influenzalignende symptomer, som kunne omfatte sveden og kulderystelser , rødme på brystet med mulig hævelse eller hærdning af brystet . I løbet af denne tid er det sikkert for dit barn at fortsætte med at amme eller for dig at pumpe , men sandsynligvis meget smertefuldt .
to .
Gå til lægen , kan du bruge en ultralyd af brystet til at identificere masse i brystet . Hvis de tror, det er en byld og ikke bare mastitis de vil sætte dig på antibiotika og fortælle dig til at tage varmt brusebad og gnid området for at hjælpe området . Efter en eller to uger, hvis massen er der stadig og har ikke faldet , men dine symptomer er gået væk de kunne kirurgisk sat i et afløb kaldes en Penrose at slippe af med de bakterier , der forårsager infektionen . Det Penrose er en glat undertiden flad slange, der trækker væske til det udvendige . Det kan bedst beskrives som en finger af en latex handske . Hårdheden i brystet skyldes, at vævet omkring infektionen for at hjælpe udbredelse.

3 .
Under operationen de skar brystet på området bylden omkring 1 cm og sættes i et rør kaldes en Penrose . Røret Størrelsen afhænger af, hvor stor den infektionen det kunne være så stor som din bredden af din finger eller lille, som bredden af en blyant . De satte i en maske til at holde det på plads . Efter operationen kan du bruge en feminin maxi navigationspladen i din bh for at indsamle de dræne væske . I dette tidsrum kan du stadig pumpe eller amme , er mælken stadig god , fordi den mælkekanalerne kommer fra mange områder af brystet ikke bare inficerede område . Dit barn vil ikke blive syg , fordi begrundelsen bylden begynder skyldes amning og barnets mund , så de ikke er modtagelige for at blive syg .
4 .
Den Penrose ( afløb ) vil falde ud på sin egen i omkring to uger, men du måske nødt til at skære en stich . Snittet på dit bryst , vil fortsætte med at dræne , men vil falde i takt med det heler indefra og ud . Hvis de influenzalignende symptomer vender tilbage eller du har en temp gå tilbage til lægen ASAP !!!!

gode råd og advarsler • http://www. fortunemed . com/L2-html/GSD/products_GSD_penrose % 20drain % 20tube. htm # P1

 • Kommentarer

  link:

  • Lendo
  • Om os
  • Advertising
  • Fortæl redaktionen
  • Få nyhedsbreve
  • RSS-feed

  Redaktør: Karin Nyberg
  Nyheder redactor: Morten Christofferse

  Kundeservice: Stig Sørensen,
  Flemming Salomon

  Tel: +45 99 99 99 80
  Fax: +45 99 99 99 88

  © Copyright 2013-2014 www.sundhedguide.com - All rights reserved.