hvordan man starter talepædagogiske derhjemme

Børn med tale problemer kræver en betydelig mængde særlig opmærksomhed. Mens de normalt er velsignet med den individualiserede opmærksomhed i skolen , er det ofte vanskeligt at holde op med at tale terapi programmer i hjemmet , især når der ikke er talepædagog til rådighed . Du kan starte din egen i hjemmet taleterapi program ved at følge disse trin :

1 .
Find en lærebog , der taler om taleterapi . Som en forælder , du ønsker at få adgang til de samme typer af undervisningsmateriale din talepædagog bruger . Lærebogen " lære mig at Say It Right " er populær og velkendt ( se Resources ) , men der er andre på markedet . Spørg dit barns talepædagog til at anbefale en bog for dig at bruge .
2 .

Få IEP evaluering for dit barn . Hvis dit barn er involveret i en formel taleterapi program, han eller hun har sandsynligvis fået en IEP evaluering . Få en kopi af denne rapport og læste det så ofte som muligt . I rapporten vil skitsere præcis, hvordan dit barns tale-og sprogvanskeligheder opfattes , hvilke mål der er sat for dit barn og hvilke færdigheder barnet skal arbejde på .
3 .
Bestil et par professionelle sprogterapi værktøjer . Disse omfatter bøger , spil og andre værktøjer ofte bruges af professionelle behandlere med henblik på at gøre denne form for terapi sjov for børn . Spørg dit barns terapeut for anbefalinger . Det er ofte nyttigt at have nogle af de samme redskaber i hjemmet , der bruges i skolen . Dette vil sikre dit barn ikke sat tilbage ved at skulle lære en ny rutine .
4 .
Sørg dit barn lære om talemåder og hvordan man bruger dem . Det er vigtigt for børn at forstå, at folk ikke altid bogstaveligt betyder præcis, hvad de siger . At forstå, hvad metaforer er , hvorfor folk bruger dem, og hvordan de bruges , vil sikre dit barn ikke forvirret , da han lærer at kommunikere mere effektivt . Dette er et vigtigt aspekt af et hjem terapi program , som de fleste professionelle behandlere bruger ikke så meget kvalitetstid i dette område .

5 .
Tal med dit barn så meget som muligt , selvom det lyder dumt . Bruger ord til at beskrive enhver handling eller objekt , du støder på . Lad ikke dit barn peger på et objekt , han ønsker , men sørg for at han gentager de ord og navne som godt. Læse bøger , spille spil og spørge tonsvis af åbne spørgsmål . Jo mere du taler , jo mere dit barn vil lære om kommunikation .

gode råd og advarsler


 • Arbejd med dit barns faglige talepædagog at sikre, at dit hjem terapi program supplerer det arbejde , der gøres i skolen .

 • Kommentarer

  link:

  • Lendo
  • Om os
  • Advertising
  • Fortæl redaktionen
  • Få nyhedsbreve
  • RSS-feed

  Redaktør: Karin Nyberg
  Nyheder redactor: Morten Christofferse

  Kundeservice: Stig Sørensen,
  Flemming Salomon

  Tel: +45 99 99 99 80
  Fax: +45 99 99 99 88

  © Copyright 2013-2014 www.sundhedguide.com - All rights reserved.