hvornår har tidlige tegn på graviditet opstår ?

Når du håber på at være gravid , den 2-ugers vente med at tage en graviditetstest kan virke uendelige . Fordi kroppen begynder at gå gennem hormonelle forandringer næsten umiddelbart efter undfangelsen , der er nogle tegn på, at forekomme tidligt , der kan indikere en mulig graviditet . Manglen på disse skilte betyder ikke, du ikke er gravid , de er dog symptomer, der opstår i nogle kvinder , før en positiv graviditetstest

Implantation


En af de første tidlige tegn på graviditet er implantation blødning . Mellem ca dag 10 og 14 , embryonet implantater i livmoderen , som nogle gange forårsager en lille mængde af genkendelse.

Kvalme


Efter undfangelsen kroppen producerer progesteron , som er ansvarlig for kvalme . Du kan begynde at opleve kvalme som en graviditet tegn så tidligt som de første 2 uger efter undfangelsen .

olfaktoriske ændringer


Din lugtesans kan blive meget følsomme , men årsagen til denne ikke er kendt . Favorit dufte , såsom fødevarer eller parfume , kan bare tænde din mave så tidligt som de første par dage efter undfangelsen .

Halsbrand


Halsbrand er en fælles tidligt tegn på graviditet , der kan forekomme inden for de første 2 uger efter undfangelsen . Hormonniveau stiger , afslappende i fordøjelseskanalen og forårsager syre til at bakke op i spiserøret .

Breast ændringer

Hævede og ømme bryster ofte ske så tidligt som den første uge af graviditeten . Dette er forårsaget af stigende hormonniveau .

Træthed

Træthed er et tidligt tegn på graviditet , som ofte opstår i de første 2 uger efter undfangelsen . Progesteron ---- som er produceret af kroppen i store mængder under graviditet ---- gør du føler dig søvnig .


Kommentarer

link:

  • Lendo
  • Om os
  • Advertising
  • Fortæl redaktionen
  • Få nyhedsbreve
  • RSS-feed

Redaktør: Karin Nyberg
Nyheder redactor: Morten Christofferse

Kundeservice: Stig Sørensen,
Flemming Salomon

Tel: +45 99 99 99 80
Fax: +45 99 99 99 88

© Copyright 2013-2014 www.sundhedguide.com - All rights reserved.