lavere mavesmerter som en graviditet symptom

Alle former for følelser , smerter og betingelser , der kan virke nye og ukendte opstå med graviditet . En af disse er lavere mavesmerter , som kan være en graviditet symptom . Selv om lavere mavesmerter er et fælles symptom og normalt harmløse , men også kunne være et tegn på en mere alvorlig tilstand

Kend Signs


Skeln smerten . Hvis den nedre mavesmerter er skarpe eller du har kramper på begge sider af maven , er det som regel rund ledbånd smerte . Dette er blot en voksende smerte , når din ledbånd begynder at strække sig, så de kan holde dit ufødte barn .

Feber


Tag din temperatur . Hvis din lavere mavesmerter kommer sammen med feber , en udledning eller kvalme , skal du ringe til din læge , da det kunne være et tegn på noget alvorligt .

graviditet uden for livmoderen


Hvis du har blødning eller pletblødning , og den nederste mavesmerter forværres med bevægelse , kunne det være et tegn på graviditet uden for livmoderen , hvor det befrugtede æg implantater sig i en af æggelederne . Hvis ubehandlet , kan det medføre døden .

Abort


Vær opmærksom på , hvis smerten er mere som kramper og strækker sig til lænden . Denne type af mavesmerter , sammen med blødning og en følelse af pres , kunne betyde en abort .

Placenta

Hold styr på dit barns bevægelser , hvis du har en lavere mavesmerter under graviditeten . Hvis bevægelserne er langsommere og ske med en pludselig opstået blødning , veerne og rygsmerter , kunne det være et tegn på placenta abruption , der er, når moderkagen trækker sig væk fra livmoderen før fødslen af dit barn .

fordøjelse

Mange gange , lavere mavesmerter under graviditeten er af gas , oppustethed eller forstoppelse . Da din fordøjelse bremser under graviditeten , gas er et fælles problem .


Kommentarer

link:

  • Lendo
  • Om os
  • Advertising
  • Fortæl redaktionen
  • Få nyhedsbreve
  • RSS-feed

Redaktør: Karin Nyberg
Nyheder redactor: Morten Christofferse

Kundeservice: Stig Sørensen,
Flemming Salomon

Tel: +45 99 99 99 80
Fax: +45 99 99 99 88

© Copyright 2013-2014 www.sundhedguide.com - All rights reserved.