hvordan man kan blive gravid efter en vasektomi vending

Beslutningen om at gennemgå en vasektomi vending er ikke let. Mens en vasektomi er forholdsvis nem, hurtig og smertefri , en vasektomi vending er meget det modsatte . Den eneste grund til at have en vasektomi vending er at undfange et barn . Mens vending kirurgi er smertefuldt , det er ikke 100 procent effektiv . Kun omkring 50 procent går videre til faderen børn efter proceduren. Af denne grund er det vigtigt at gøre alt, hvad du kan for at øge dine chancer for at blive gravid . Meget af dette præparat er gjort før den kendsgerning . Hvis du tænker på en vasektomi vending , vil denne artikel bidrage til at øge dine chancer for at undfange et barn :

1 .
Planlæg en fertilitet aftale med din partner , før de undergik en vasektomi vending . Der er ingen grund til du skal gå igennem en smertefuld procedure , hvis der er nogen grund til du og din partner vil have svært ved at undfange under normale omstændigheder . Sørg for, at kvinden ikke har fertilitetsproblemer . Hvis hun ikke har fertilitetsproblemer , der er andre muligheder , såsom sæd aspiration og In-vitro fertilisering .
2 .

Bær en pung supporter . Disse kan købes på lægens kontor eller et varigt medicinsk udstyr butik . De hjælper med helingsprocessen , og skal bæres i 5 eller 6 uger efter en vasektomi vending .
3 .
Vent , indtil din krop er helt helbredt. I modsætning til den oprindelige vasektomi , en tilbageførsel har en meget smertefuld opsving . Faktisk er skarpe smerter stadig mærkes i pungen området i 3 eller 4 dage efter operationen . Det kan tage flere uger for smerte at stilne helt . I løbet af denne tid , engagere sig i absolut ingen seksuel aktivitet at give din krop tid til at helbrede .
4 .
Wear boksere i stedet for trusser , når 6 uger efter operationen tidsramme udløber . Dette holder din testikler køligere . Køleren testiklerne , typisk , jo højere sædkvalitet . Ligeledes holde sig ude af saunaer eller varme bade af samme grund . Sperm dør i varme omgivelser .

5 .
Drik vand i stedet for alkohol , mens du aktivt forsøger at blive gravide . Alkohol og koffein for den sags skyld lavere mandlige sædkvalitet. Selvfølgelig behøver du ikke at fjerne alle alkohol fra din kost , men stærkt beskåret , når du kender din partner er ægløsning .

gode råd og advarsler


 • Vasektomi tilbageførsler afsluttet senest 10 år efter den første vasektomi er mere vellykket end dem, vente længere .
 • Forvent ikke en graviditet til at ske med det samme . Faktisk arbejder mange succesrige vasektomi tilbageførsler først efter 6 måneder efter operationen .

 • Kommentarer

  link:

  • Lendo
  • Om os
  • Advertising
  • Fortæl redaktionen
  • Få nyhedsbreve
  • RSS-feed

  Redaktør: Karin Nyberg
  Nyheder redactor: Morten Christofferse

  Kundeservice: Stig Sørensen,
  Flemming Salomon

  Tel: +45 99 99 99 80
  Fax: +45 99 99 99 88

  © Copyright 2013-2014 www.sundhedguide.com - All rights reserved.