om ører

Vores ører kan være lange , spidse eller fremspringende . De kan have nogen huller eller en hel række af huller bedrift perler , ringe og kæder af perler . Dit hår kan afholdes bag ørerne eller skæres til at skitsere dem . Hvad de ligner på ydersiden , er de sanseorganerne , du bruger til høring . Hvordan de virker , er fantastisk til at overveje

funktioner


Ørerne er sanseorganerne , som vi bruger til hørelse og balance , eller ligevægt . De har tre dele : det ydre øre , mellemøret og det indre øre . Det ydre øre består af den udvendige øre med sin lapper og cartillege . Den indeholder også øregangen . Mellemøret har trommehinden og tre meget små knogler, der er opkaldt efter de værktøjer, de ligner . Den ene er den hammer , den anden ambolten og den tredje er stigbøjlen . En spiral-formet kanal , en forhal , og sneglen er alle beliggende i det indre øre .

Funktion


Lyd rejser i bølger , som skal omdannes til elektro-kemiske signaler , der skal behandles i hjernen . Denne konvertering sker inde i øret . Det indre øre er også ansvarlig for at hjælpe os med at holde balancen . Der er en lille mængde væske i det indre øre , der bevæger sig rundt , når kroppen bevæger sig . Væsken rører små øre hår celler . Fornemmelsen af væske røre disse celler giver os de oplysninger, vi har brug for at blive afbalanceret . Når øret væsken er stadig bevæger sig efter vi er holdt op , holde øret hårceller blive rørt af den væske, så vi føler svimmel . Disse celler føler også ændringer i tryk og tyngdekraft .

Advarsel


Sygdomme i ørerne , kan forårsage døvhed . Progressive høretab kan være forårsaget af sygdom, der kaldes otosklerose . Gamle mennesker , der mister deres hørelse kan have tilstand Presbycusis . Døvhed kan også være forårsaget af medfødt nerve døvhed . Nogle former for døvhed kan løses ved en cochlear implant , en operation, der hjælper mange hørehæmmede børn til at lære at behandle og reagere på lyd og tale . Andre sygdomme såsom Menières sygdom påvirker det indre øre evne til at overvåge og holde kroppens balance . Symptomer på Meni¨¨res sygdom omfatter svimmelhed og ringen for ørerne .

Effects


Øreinfektioner er helt almindelige hos små børn og kan være meget smertefuldt . Der er en debat om effekten af behandling af øreinfektioner med antibiotika , men hvis infektionen varer ved, kan den tykke gule væske lægge så meget pres på barnets trommehinden , at det kan sprænges eller rives . Så smerten forsvinder , men smitten skal stadig behandles . Nogle børn lider af gentagne øreinfektioner . De kan have behov for at have små rør indopereret i deres trommehinder . Gentagne øreinfektioner kan føre til høretab .

Ekspert Insight

Nogle gange for meget ørevoks hober sig op i det ydre øre . Voksen er lavet af olie og døde hudceller og er nyttigt til linje i øregangen . Hvis der er for meget det kan blokere lydbølger ind i øret og det kan samle snavs . Det ser gulbrunt og kan irritere den person, til det punkt, hvor de ønsker at holde noget i øret for at fjerne det . Aldrig nogensinde stick noget lille inde i øret. I stedet vaske øret med varmt vand og en vaskeklud . Hvis dette ikke virker til at fjerne det overskydende ørevoks , købe en øre voks remover løsning på det stof butik og følg anvisningerne . Hvis ørevoks er stadig til stede , kan du besøge dit øre , næse og hals specialist , der har det rigtige udstyr til at hjælpe .


Kommentarer

link:

  • Lendo
  • Om os
  • Advertising
  • Fortæl redaktionen
  • Få nyhedsbreve
  • RSS-feed

Redaktør: Karin Nyberg
Nyheder redactor: Morten Christofferse

Kundeservice: Stig Sørensen,
Flemming Salomon

Tel: +45 99 99 99 80
Fax: +45 99 99 99 88

© Copyright 2013-2014 www.sundhedguide.com - All rights reserved.