om permanent invaliditet

Permanent invaliditet kan lægge pres på de handicappede og deres familie . Handicappede kan have særlige behov, som f. eks en vicevært . Nogle af dem, der har et permanent handicap er født med den betingelse , mens andre får et handicap i løbet af et helt liv . Mens forsikringsselskaber definere de forskellige typer af handicap , de enige om, at ikke alle handicap er skabt lige

Identifikation


En varig invaliditet er tabet af en eller flere legemsdele eller funktioner og forventes at vare personens levetid . I modsætning til andre former for handicap , er et permanent handicap ikke- dødelige , men forventes at forblive det samme eller forværres i løbet af den resterende del af en persons levetid.

Misforståelser


Nogle af dem, der har et permanent handicap kan have en chance for at genoplive eller genvinde nogle funktioner med ny teknologi eller medicin forskud . Men de, der modtager disse teknologier eller forskud ikke altid nyder godt af dem, og undertiden resultere i yderligere funktionsfejl eller helbredsmæssige problemer .

Effects


Virkningerne er holdbare til en handicappet person og deres familie . Udgifter til sundhedspleje begrænser familiens evne til at betale for tjenester . De, der er afhængige af ekstra hjælp fra føderale eller statslige midler ofte får lav kvalitet sundhedspleje , og der er ikke mange behandlere er villige til at acceptere offentlige midler .

Typer


Hver del af kroppen eller funktion organ har evnen til at funktionsfejl , og dem med uoprettelige funktionsfejl er permanent deaktiveret .

Overvejelser

En permanent handicap ofte forhindrer, at en persons evne til at tilegne sig lønnet arbejde. En anden form for varig invaliditet er midlertidig total invaliditet , som er et tab af brug eller reduceret brug af en legemsdel eller funktion , men den person kan stadig erhverve lønnet beskæftigelse på et tidspunkt i deres liv , selv om det betyder en anden branche .

Funktion

Forsikringsselskaber og loven bruge en kooperativ terminologi til at skelne forskellig handicap . Disse definitioner hjælper forsikringsselskaber til at vurdere præmier , dækning og risici forbundet med hver enkelt støttemodtager , og loven bruger disse adskiller vilkår for at opretholde handicappedes rettigheder og dækning .

Forebyggelse /Solution

Selvom vi ikke kan forhindre alle handicap , kan vi leve en sund livsstil og brug garantier på arbejde og leg . Under prænatal vitaminer og efter læger ordrer kan forhindre fosterskader og skabe et sundt miljø for barnet at vokse .


Kommentarer

link:

  • Lendo
  • Om os
  • Advertising
  • Fortæl redaktionen
  • Få nyhedsbreve
  • RSS-feed

Redaktør: Karin Nyberg
Nyheder redactor: Morten Christofferse

Kundeservice: Stig Sørensen,
Flemming Salomon

Tel: +45 99 99 99 80
Fax: +45 99 99 99 88

© Copyright 2013-2014 www.sundhedguide.com - All rights reserved.