første tegn og symptomer på graviditet

Snart efter undfangelsen , begynder din krop at sende små signaler om, at noget er anderledes . For mange kvinder , er disse signaler meget klare , hvilket indikerer at de er gravide . Andre kvinder kan ikke mærke symptomerne . En over-the-counter graviditetstest er en god indikator for , om du er gravid , men du kan også opleve fysiske tegn og symptomer som din krop tilpasser sig en graviditet

Tidsramme


I den tidligste fase af graviditeten , nogle kvinder oplever en smule pletblødning cirka syv dage efter undfangelsen som det befrugtede æg implantater sig i livmodervæggen . Kaldes, " implantation spotting ", dette sker før livmoderhalsen sæler og resulterer i en lille mængde blodige udflåd , der kan være så minutter at du går glip af den helt .

Skilte


Det første pålidelige tegn på , at udformningen har taget plads for de fleste kvinder er fraværet af deres menstruation . Dog kan et lille antal kvinder oplever en meget lys periode . Udelukke andre årsager til manglende en periode , såsom vægttab eller starte en hormonel prævention program . Hvis menstruationen er regelmæssig , en periode der er to eller flere dage for sent , er et tegn på at du kan blive gravid .

Symptomer


Som din krop producerer en bølge af hormoner , kan du føle behov for at urinere oftere i de første par uger af graviditeten . De samme hormoner kan få din bryster til at svulme op og blive bud . Kontroller farven på dit areolas ( dine brystvorter ) . Nogle kvinder varsel en særskilt mørkfarvning af pigment inden for de første tre uger af graviditeten og udvidelsen af de små bump fundet på brystvorterne .

Progression


Hvis du er gravid , vil din krop vise yderligere tegn i de kommende uger. Morgenkvalme påvirker op til 75 procent af kvinderne , der begynder så tidligt som to uger efter undfangelsen og typisk slutter før den anden trimester af graviditeten begynder . Navnet er misvisende , men da mange kvinder oplever kvalme senere på dagen eller hele dagen lang . Ironisk nok , er det i denne meget fase , at mange kvinder begynder at opleve mærkelige mad cravings . Du kan opleve, at din gang favorit snack nu frastøder dig, og du hungrer en mad, du aldrig kunne lide før .

Kontrol

Når du oplever en eller flere af disse tidlige tegn og symptomer på graviditet , tager et hjem graviditet test eller besøge din læge eller lokale sundhedsklinik så hurtigt som muligt for verifikation . Kontakt en medicinsk uddannet til råds om at spise en sund kost og undgå stoffer, der kan skade et udviklingsland barn.


Kommentarer

link:

  • Lendo
  • Om os
  • Advertising
  • Fortæl redaktionen
  • Få nyhedsbreve
  • RSS-feed

Redaktør: Karin Nyberg
Nyheder redactor: Morten Christofferse

Kundeservice: Stig Sørensen,
Flemming Salomon

Tel: +45 99 99 99 80
Fax: +45 99 99 99 88

© Copyright 2013-2014 www.sundhedguide.com - All rights reserved.